MBA dengan Kepekatan Pengurusan Hospitality di Institut Pengurusan Hospital Vatel di Alliant International University.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan tumpuan dalam Pengurusan Hospitaliti adalah tahap intensif dan inovatif yang menyediakan pelajar menjadi pengurus dan pemimpin industri hospitaliti yang lebih berkesan. Kursus seimbang di antara teori akademik dan amalan profesional.

Di kampus, pelajar mengasah pemikiran kritis, kepimpinan, pengurusan, dan kemahiran keusahawanan yang diperlukan untuk bersaing dalam ekonomi global. Dengan fakulti yang berpengalaman dan saiz kelas kecil, pelajar menerima sokongan dan penyediaan individu yang diperlukan untuk menjadikan pengalaman mereka menjadi kepakaran dan mencapai kecemerlangan.

Pelajar terus menerapkan pengetahuan mereka melalui pengalaman profesional dan profesional dengan pilihan untuk mengambil bahagian dalam 12 bulan latihan sepenuh masa, latihan praktikal di hotel dan restoran terbaik di Amerika Syarikat.

Pelajar Vatel telah bekerja di hotel tuan rumah kami, yang termasuk: St. Regis, Four Seasons, Lodge di Torrey Pines, Peninsula, Sofitel, Langham, dan banyak lagi. Pusat Kerjaya dan Khidmat Pekerjaan Vatel akan membantu para pelajar dengan mencari pelatih latihan mereka.

Alliant International University diiktiraf oleh Kolej Senior WASC dan Suruhanjaya Universiti (WSCUC) . WASC adalah badan akreditasi serantau yang diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan AS.97819_Group2photoshooting.jpg

Keperluan Kemasukan:

 1. Pelajar mesti mempunyai ijazah sarjana muda. Pelajar dengan bujang tidak dalam bidang perniagaan akan dikehendaki mengambil 2 kursus prasyarat.
 2. Pelajar mestilah mempunyai pengalaman perhotelan dan pelancongan yang berpatutan selama 6 bulan.
 3. Penguasaan Bahasa Inggeris minimum untuk pelajar antarabangsa adalah seperti berikut: IELTS - 6.0. TOEFL iBT - 70, PTE - 50, CAMBRIDGE - 170, CEFR - B2, iTEP Academic - 4.0, DET: 49-59.
 4. IPK minimum ialah 2.75 pada skala 4.0.
 5. Peperiksaan GRE atau GMAT tidak diperlukan.

Setiap pemohon akan dipertimbangkan berdasarkan latar belakang akademiknya dan pengalaman profesionalnya. Keperluan kemasukan tambahan mungkin dikenakan. Program MBA di San Diego mungkin tidak tersedia untuk semua pemohon.

Persembahan dan urutan kursus adalah tertakluk kepada perubahan.

 • Pengurusan Pemasaran Antarabangsa
 • Tingkah Laku Organisasi dan Kepimpinan Global
 • Pengurusan strategik
 • Analisis Statistik dan Pemodelan Perniagaan
 • Teknologi untuk Pengambilan Keputusan Pengurusan
 • Pengurusan Kewangan dan Perakaunan
 • Pengurusan Operasi dan Logistik
 • Capstone of Practice Practice Internship (selesai untuk kepekatan ini sebagai Pengurusan Hospitaliti Dibayar Latihan Praktis )
 • Pengurusan Jualan untuk Hospitaliti
 • Trend Hospitaliti dan Pelancongan
 • Pembangunan Kerjaya, Tenaga Kerja, dan Bakat dalam Industri Hospitaliti
 • Keusahawanan di Hospitaliti

Tuisyen

Tuisyen dikenakan oleh unit sesi / semester pada $ 698 seunit dengan jumlah unit 36 ​​semester. Pelajar yang tidak mempunyai bujang di kawasan berkaitan perniagaan mungkin perlu menyelesaikan dua kursus pra-syarat. Anggaran ini tidak termasuk kos untuk buku dan bekalan atau ruang / papan.

Untuk maklumat penting tentang hutang pendidikan, pendapatan, dan tingkat penyelesaian pelajar yang menghadiri program ini, sila lawat https://www.alliant.edu/media/gainful-employment-disclosure/Master_Business_Administration.html.

Pelajar mesti membayar semua caj sesi / semester pada hari Jumaat sebelum tarikh permulaan sesi / semester berkenaan.

Program diajar dalam:
 • English
Tarikh Akhir Kemaskini November 26, 2018
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
18 - 24 
Sepenuh masa
Price
698 USD
seunit dengan sejumlah 36 unit semester. Jumlah MBA dalam program Tuisyen / Pengurusan tuisyen / yuran adalah $ 24,985, untuk pelajar yang mempunyai sarjana muda dalam bidang berkaitan perniagaan dan tidak perlu menyelesaikan dua kursus pra-syarat. Anggar
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Testimonial from the General Manager of the JW Marriott in Santa Monica, CA

A Day in the Life of a Vatel USA Student

Professors Talk about Vatel USA

Vatel-Hospitality Management-Vatel Graduates