MBA dengan Konsentrasi dalam Pengurusan Hospitaliti

Umum

Penerangan Program

MBA dengan Konsentrasi dalam Pengurusan Hospitaliti

Institut Pengurusan Hospital Vatel di Alliant International University

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan Konsentrasi dalam Pengurusan Hospitaliti telah direka untuk membolehkan pelajar lulus dalam masa 18 bulan. Ia adalah satu tahap yang intensif dan inovatif yang menyediakan pelajar menjadi pengurus dan pemimpin industri hospitaliti yang lebih berkesan. Kursus seimbang di antara teori akademik dan amalan profesional.

97807_LAWA-group-LucDelafosse-2017.jpg

Di kampus, pelajar mengasah pemikiran kritis, kepimpinan, pengurusan, dan kemahiran keusahawanan yang diperlukan untuk bersaing dalam ekonomi global. Dengan fakulti yang berpengalaman dan saiz kelas kecil, pelajar menerima sokongan dan penyediaan individu yang diperlukan untuk menjadikan pengalaman mereka menjadi kepakaran dan mencapai kecemerlangan.

Pelajar terus menerapkan pengetahuan mereka melalui pengalaman profesional, dengan pilihan untuk mengambil bahagian dalam 12 bulan latihan berbayar dan praktikal di hotel dan restoran terbaik di Amerika Syarikat. Pelajar telah bekerja di hotel tuan rumah kami, yang termasuk: St. Regis, Four Seasons, Lodge di Torrey Pines, Semenanjung, Sofitel, Langham, dan banyak lagi. Pusat Kerjaya dan Khidmat Pekerjaan Vatel akan membantu para pelajar dengan mencari pelatih latihan mereka.

Alliant International University diiktiraf oleh Kolej Senior WASC dan Suruhanjaya Universiti (WSCUC). WASC adalah badan akreditasi serantau yang diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan AS.

97808_LAvatel_students_class-7083.jpg

Keperluan Kemasukan

 1. Pelajar mesti mempunyai ijazah sarjana muda. Pelajar yang mempunyai bujang bukan dalam bidang perniagaan akan dikehendaki mengambil 2 kursus prasyarat.
 2. Pelajar mestilah mempunyai pengalaman perhotelan dan pelancongan yang berpatutan selama 6 bulan.
 3. Penguasaan Bahasa Inggeris minimum untuk pelajar antarabangsa adalah seperti berikut: IELTS - 6.0. TOEFL iBT - 70, PTE - 50, CAMBRIDGE - 170, CEFR - B2, iTEP Academic - 4.0, DET: 49-59.
 4. IPK minimum ialah 2.75 pada skala 4.0.
 5. Peperiksaan GRE atau GMAT tidak diperlukan.

Setiap pemohon akan dipertimbangkan berdasarkan latar belakang akademiknya dan pengalaman profesionalnya. Keperluan kemasukan tambahan mungkin dikenakan. Program MBA di Los Angeles mungkin tidak tersedia untuk semua pemohon.

97811_Group3Photoshooting.jpg

Panjang Program

18 hingga 24 bulan bergantung kepada beban kursus, magang opsional, dan faktor lain.

Persembahan dan urutan kursus adalah tertakluk kepada perubahan.

 • Pengurusan Pemasaran Antarabangsa
 • Tingkah Laku Organisasi dan Kepimpinan Global
 • Pengurusan strategik
 • Analisis Statistik dan Pemodelan Perniagaan
 • Teknologi untuk Pengambilan Keputusan Pengurusan
 • Pengurusan Kewangan dan Perakaunan
 • Pengurusan Operasi dan Logistik
 • Capstone of Practice Practice Internship (selesai untuk kepekatan ini sebagai Pengurusan Hospitaliti Dibayar Latihan Praktis )
 • Pengurusan Jualan untuk Hospitaliti
 • Trend Hospitaliti dan Pelancongan
 • Pembangunan Kerjaya, Tenaga Kerja, dan Bakat dalam Industri Hospitaliti
 • Keusahawanan di Hospitaliti

Tuisyen

Tuisyen dikenakan oleh unit sesi / semester pada $ 698 seunit dengan jumlah unit 36 semester. Jumlah MBA dalam program Tuisyen / Pengurusan program / tuisyen adalah $ 25,128, untuk pelajar yang mempunyai sarjana muda dalam bidang berkaitan perniagaan dan tidak perlu menyelesaikan dua kursus pra-syarat. Anggaran ini tidak termasuk kos untuk buku dan bekalan atau ruang / papan.

Untuk maklumat penting tentang hutang pendidikan, pendapatan, dan tingkat penyelesaian pelajar yang menghadiri program ini, sila layari href = "https://www.alliant.edu/media/gainful-employment-disclosure/Master_Business_Administration.html

Pelajar mesti membayar semua caj sesi / semester pada hari Jumaat sebelum tarikh permulaan sesi / semester berkenaan.

Sekolah ini menawarkan program dalam:

• Bahasa Inggeris

Tarikh Mula: Ogos

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University offers a unique hospitality education focused on American management. The quality of education combined with unique pa ... Baca lebih lanjut

The Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University offers a unique hospitality education focused on American management. The quality of education combined with unique paid internships opportunities in some of the most luxurious hotels in the world are making Vatel Los Angeles a stepping stone to a brilliant international career. Baca Ringkas