MBA dengan Internship

Umum

Penerangan Program

Dapatkan MBA anda di dua benua dan selesaikan latihan kelas atas di Luxembourg

MBA dengan program magang yang direka untuk siswazah muda dengan atau tanpa pengalaman kerja dari luar negara atau dari Luxembourg. Program ini memudahkan kemasukan pelajar ke dalam kehidupan profesional serta memudahkan profesional muda untuk menukar kerjaya.

Program ini bermula pada pertengahan bulan Ogos dan siap dalam tempoh 18 bulan. Bagi pelajar yang belum mengambil kursus dalam bidang ekonomi, statistik atau pengurusan, kursus persediaan yang intensif ditawarkan pada bulan Julai dan Ogos.

Apa yang membezakan kita daripada program lain?

  • Amerika MBA, Bertauliah AACSB, dan semua kursus yang diajar dalam bahasa Inggeris
  • Fakulti: dari kampus utama di Fairfield, CT, AS dan pengamal dengan kelayakan teoritis yang kuat dari Luxembourg
  • 6-9 bulan latihan berbayar yang disokong oleh latihan individu. Alternatif: projek pilihan peribadi yang luas, contohnya membuat syarikat anda sendiri.
  • Badan pelajar antarabangsa yang datang dari lebih 50 buah negara
  • Pilihan untuk menambah kursus di AS di kampus utama Sacred Heart di Fairfield, CT
  • Pelajar bukan-EU / EEA yang menamatkan pengajian dengan MBA boleh mendapatkan permit kerja di Luxembourg dalam keadaan tertentu.

Internship

SHU mempunyai senarai banyak syarikat teratas termasuk firma seperti ArcelorMittal, ATOZ, Banque Internationale à Luxembourg, Brown Brothers Harriman, Cargolux Airlines International SA, Lombard International Assurance SA, PricewaterhouseCoopers, SES, dan UBS. SHU dan pelajar akan bekerjasama ke arah pencocokan terbaik antara objektif calon dan harapan majikan. Program bimbingan individu juga akan menyokong proses ini.

6623__LA_9243.jpg
Tuisyen

Tuisyen adalah € 39,000, ditambah kos kursus persediaan jika diperlukan. Tuisyen termasuk buku teks yang digunakan di Luxembourg. Beasiswa berasaskan merit separa boleh didapati. Perbelanjaan hidup adalah tambahan, anggaran belanjawan. € 1,100 / bulan. Semasa latihan, pelajar akan menerima gaji sekitar € 1,000 sebulan.


Keperluan kemasukan

  • Ijazah Sarjana Muda dengan purata titik gred bersamaan dengan minimum 3.0 pada skala 4 titik
  • Skor Kemasukan Pengurusan Graduan GMAT dengan sekurang-kurangnya 500 (dikecualikan dalam beberapa kes)
  • Bukti penguasaan Bahasa Inggeris yang mencukupi (skor TOEFL minimum 570 atau setaraf) atau kursus persiapan musim panas musim panas Inggeris yang intensif.

* Diakreditasi oleh AACSB - Top 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia *

* THE Times Senarai Pengajian Tinggi 501-600 Kedudukan Universiti AS *

* Menyediakan Kecemerlangan Pendidikan Perniagaan di Luxembourg sejak tahun 1991 *

* Diiktiraf oleh Kementerian Pengajian Tinggi

* Peringkat # 4 Kebanyakan Universiti yang Inovatif di Amerika Utara (Berita AS

6624__LA_9501.jpg

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Sacred Heart’s Jack Welch College of Business & Technology has been in Luxembourg for more than two decades offering graduate level programs tailored to the needs of the working individuals. The M ... Baca lebih lanjut

Sacred Heart’s Jack Welch College of Business & Technology has been in Luxembourg for more than two decades offering graduate level programs tailored to the needs of the working individuals. The MBA, AACSB accredited, is acknowledged by the Luxembourg Ministry of Higher Education and well respected by the business and finance community.Since 2012, we offer a full-time MBA with internship designed for young graduates from abroad and from Luxembourg. We have students from over forty different countries and our well-qualified faculty and staff give our program a truly international flavor that so many other business schools cannot offer Baca Ringkas

Akreditasi

AACSB Accredited