MBA dan Executive MBA di Moscow | diploma Rusia dan Eropah

Umum

Penerangan Program

Advanced (1) Full-time in Moscow, (2) Online-distance or (3) 100% Inovatif inovatif secara intensif perundingan dan program pendidikan untuk pemilik dan pengurus peringkat tinggi, tengah dan junior yang ingin membina perniagaan bertaraf dunia atau bekerja dalam posisi yang lebih tinggi , perlu mendapatkan kemahiran pengurusan moden yang lengkap dan tidak sanggup puas dengan pengetahuan asas yang diberikan di kebanyakan sekolah perniagaan akademik.

2 diploma berprestasi: MBA / Eksekutif MBA EMAS ( Rusia) dan MBA / MBA Eksekutif Sekolah Perniagaan GFKM ( European Union).

PELAJARI LEBIH LANJUT DAN HANTAR PERMOHONAN ANDA DI SINI!

No 1 MBA dalam talian di Rusia

No. 1 MBA sepenuh masa di Rusia

No. 2 MBA sepenuh masa di Rusia

TOP 14
MBA terbaik di Eropah Tengah dan Timur

TOP 20
MBA Eksekutif Terbaik di Eropah Tengah dan Timur

TOP-200
program teratas di dunia

Masalahnya perlu diselesaikan

 • Sekurang-kurangnya 31 kemahiran dalam pengurusan perniagaan
 • kerjaya impian anda di Rusia dan di luar negara: terang, berjaya dan pantas. Mana sahaja yang anda mahu. Terima kasih kepada EMAS kedudukan utama dalam ranking Rusia dan dunia.
 • Pendidikan perniagaan = perundingan untuk vac akan kekal misteri. kawalan penuh dan kefahaman tentang apa yang sedang berlaku dalam perniagaan melalui latihan dalam format perundingan.
 • Kajian = pertumbuhan perniagaan, 20 projek pelaksanaan untuk syarikat anda. Jumlah pemodenan dan pertumbuhan syarikat anda tepat semasa latihan.
 • Peningkatan pendapatan yang terjamin. Pertumbuhan pendapatan sekurang-kurangnya 50% setahun (penyelidikan bebas jujur ​​"MBA di Moscow dan Rusia").
 • Bukan anda pilih, dan yang anda pilih. kecekapan profesional, membolehkan anda untuk memilih jalan anda - untuk menguruskan perniagaan anda atau orang lain.
 • Bukan sahaja kepala, tetapi juga pemimpin. Sebuah pasukan pekerja, melalui pembangunan kemahiran kepimpinan anda.
 • Pencapaian yang akan mengejutkan anda. 1 - 1.5 tahun pemanduan yang menakjubkan dalam hidup anda, mencapai matlamat hidup dan perniagaan anda dengan kelajuan yang belum pernah terjadi sebelumnya.
 • Tahap baru. keupayaan untuk skala mana-mana perniagaan: dari kecil ke tengah, tengah ke besar, dari tempatan ke antarabangsa.
 • pengiktirafan di seluruh dunia. diploma Rusia dan Eropah yang diiktiraf dan dihormati di seluruh dunia.

Format latihan

 1. Penuh waktu.
 2. Jarak jauh sepenuh masa.
 3. 100% dalam talian.

PELAJARI LEBIH LANJUT DAN HANTAR PERMOHONAN ANDA DI SINI!

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries.

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries. Baca Ringkas
Moscow , Nizhny Novgorod , Rusia dalam talian , Kyiv , Minsk , Almaty + 5 Lagi Kurang