MBA dalam talian

Ukrainian-American Concordia University (ConcordiaUA) dengan bangga menawarkan program MBA di dalam bilik darjah, dalam talian dan dalam gabungan kedua-dua menyediakan:

 • Akses dalam talian ke pelayan pembelajaran dan sumber
 • Ketersediaan dari mana-mana bahagian dunia 24/7
 • Bentuk pendidikan yang berkesan dan intensif.

Program kami memberi tumpuan kepada kurikulum MBA tradisional dan mencontohkan keseimbangan kualitatif dan kuantitatif yang baik. Kursus diajar dari perspektif pengurusan pertengahan dan kanan dan membangunkan kemahiran, pengetahuan, dan pandangan yang membolehkan perubahan dari kepakaran fungsian kepada kepimpinan strategik yang luas. Para peserta menerima asas pepejal bersama dengan alat-alat yang boleh digunakan dengan serta-merta dalam suasana perniagaan semasa. Matlamat kami adalah untuk menyediakan pemimpin yang kompeten dan yakin yang boleh menghadapi cabaran masa depan.

Kami sedang berusaha untuk peningkatan dan kecemerlangan yang berterusan dalam Sekolah MBA kami. Kami menilai apa yang kami lakukan dan mengukur sejauh mana berkesannya kami mencapai matlamat kami. Kami mempunyai fakulti dan kakitangan yang berdedikasi untuk ConcordiaUA dan bimbang dengan kejayaan setiap pelajar.

Akreditasi FIBAA

Pada 6 Julai, 2018, program MBA di Ukrainian-American Concordia University telah mendapat pengiktirafan semula selama 7 tahun oleh Agensi Akreditasi Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa (FIBAA), yang sangat dihormati dalam kalangan perniagaan dan akademik dunia. Tujuan FIBAA adalah untuk mempromosikan kualiti dan ketelusan dalam pendidikan dan sains dengan memberikan sijil kualiti kepada program pendidikan dan institusi pendidikan dalam bidang pendidikan tinggi dan pembangunan profesional yang berterusan. Hakikat bahawa ConcordiaUA menerima akreditasi ini adalah tanda tangan kualiti tertinggi program MBA. Faedah praktikal yang boleh diterima oleh graduan MBA banyak, termasuk peningkatan peluang pekerjaan dan pendidikan berterusan di Eropah dan Amerika Syarikat.

Para pelajar MBA layak mendapat Ijazah Sarjana Muda

- Ijazah Sarjana Muda dengan Universiti Negeri Koblenz-Landau - MBA, Pengurusan Antarabangsa, Sarjana Sains dalam Pengurusan Maklumat (Utama dalam Keusahawanan, Pengurusan Teknologi dan Inovasi)

href = "http://www.concordia.edu.ua/our-partners/universities/universitat-koblenz-landau/

- Ijazah Sarjana Mba (dengan beberapa Spesialisasi)

dengan cofounder kami Concordia University Wisconsin / Ann Arbor href = "http://www.concordia.edu.ua/our-partners/universities/cuw/

- Sarjana Sarjana Dual dengan Universiti Pengurusan Keselamatan Pekerjaan (UOSM) di Katowice (Poland) - MBA, Pengurusan Antarabangsa, Pengurusan Projek dan Psikologi dalam Perniagaan Antarabangsa href = "http://www.concordia.edu.ua/our-partners / universiti / universiti-of-occupational-safety-management-in-katowice /

Program Dual di ConcordiaUA:

 • Universiti Minnesota Crookston (AS)
 • Universiti Koblenz-Landau (Jerman)
 • Universiti Pengurusan Keselamatan Pekerjaan di Katowice (Poland)
 • Universiti Concordia Wisconsin / Ann Arbor (AS)

Program Pertukaran di ConcordiaUA:

 • Universiti Concordia - Wisconsin / Ann Arbor
 • Universiti Trier (Jerman)
 • University of Applied Sciences Worms (Jerman)
 • Universiti Pengurusan Varna (Bulgaria)
 • Richmond International American University (London, UK)

Selamat datang ke Program ConcordiaUA!

Program diajar dalam:
English
Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date