MBA dalam talian dengan Penekanan Kepimpinan Sadar

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

a

Shalt = "ape your future alt =" and chalt = "aralt =" acter alt = "di Alfred Ford School of Malt =" analt = "agement

fqwSediakan pengalaman unik di Alfred Ford School Of Management . Belajar dengan pemimpin lain dalam perniagaan hari ini dan arena kepimpinan yang sedar. Berpikir tentang meneruskan pendidikan anda dalam perniagaan di peringkat Sarjana? Adakah anda ingin memberi inspirasi dan memupuk transformasi dan memberikan yang terbaik kepada orang-orang di sekeliling anda, sambil menggunakan prinsip-prinsip perniagaan terkini? Adakah anda lebih suka berfokus pada "kami" dan bukannya "saya"? Kemudian anda berada di tempat yang betul! Alfred Ford School Of Management menawarkan MBA dengan penekanan pada kepemimpinan dan pengurusan yang sedar. Sekolah ini membangunkan pemimpin masa depan dengan minda global dan sifat yang sempurna. Pemimpin sedar memahami bahawa perniagaan yang berjaya berfungsi dengan tujuan syarikat, menyokong pekerjanya, dan menciptakan nilai untuk semua pihak berkepentingan. Mereka secara sedar mengembangkan budaya penjagaan dan kepercayaan. Di Sekolah Pengurusan Sekolah Alfred Ford, anda akan membangunkan kemahiran dan prospek yang akan menjadikan anda seorang ahli perniagaan yang berbeza. Pendidikan akan secara professional dan secara peribadi mengubah anda dan menjadikan anda pemimpin. Seorang pemimpin yang sedar. 18 bulan MBA dalam talian.

MEMERLUKAN MAKLUMAT LANJUT KE ATAS WHATSAPP

Khususnya, MBA menawarkan:

KURIKULUM PROGRESSIVE f Kurikulum disesuaikan dengan meletakkan anda dalam kasut oalt = "f eksekutif di syarikat-syarikat sebenar. KELAS PERTAMA ONLINE LEARNING Kami menyediakan pelbagai oalt yang luas =" f sumber kajian yang telah disediakan untuk anda di oalt klik = "butang fa. MOTIVASI BANDARKAN TRANSFORMASI INNER Kami membimbing anda untuk melihat di dalam yourselalt = "f, alt =" memfokuskan pada pengetahuan yang lebih mendalam supaya anda dapat memanfaatkan kekuatan anda sebagai pemimpin. FLEKSIBILITI DALAM PELAJAR PELAJAR Melalui kajian dalam talian yang menarik, platalt = "borang, bilik darjah datang kepada anda pada masa yang sesuai dengan anda. INTERACTIVE WAY OF DELALERY Alalt =" fred Ford School oalt = "f Pengurusan pendekatan untuk pembelajaran adalah unik bukan sahaja alt = "kelenturan tetapi juga dalam penghantarannya. ANTARABANGSA DAN PROFESSIONAL FAKULTI Carealt = "tutor dipilih sepenuhnya datang alt =" dari enam benua dengan banyak tahun oalt = "f mengajar atau proalt =" Pengalaman fessional dalam alt masing-masing = "bidang. KOMITMEN DENGAN KEPELBAGAIAN fe Pelajar dan fakulti di Alfred Ford School Of Management berasal dari berpuluh-puluh negara dan dari setiap sektor dan industri.

MEMERLUKAN MAKLUMAT LANJUT KE ATAS WHATSAPP

MENGENAI KAJIAN DENGAN AS?

Alfred Ford School Of Management memberi anda peluang untuk pergi ke mana program MBA lain tidak pergi, dari pemikiran yang paling dalam tingkah laku anda sendiri kepada perspektif yang paling luas mengenai perniagaan dan tempatnya dalam masyarakat.

Kursus

  • Mengurus Modal Insan
  • Pengurusan projek
  • Pengurusan kewangan
  • Pengurusan Perakaunan
  • Pengurusan strategik
  • Pengurusan pemasaran
  • Urusan Operasi
  • Kepimpinan Sadar
  • Disertasi

KEPERLUAN KEMASUKAN

Alfred Ford School Of Management menetapkan piawaian yang tinggi tetapi munasabah untuk pemohonnya. Calon perlu mempunyai ijazah pendidikan tinggi, kelayakan akademik yang tidak standard dengan pengalaman perniagaan, dan penguasaan Bahasa Inggeris.

Bayaran

Tuisyen alt = "bayaran € 6,950 termasuk akses perpustakaan dalam talian, akses kampus dalam talian, tamat pengajian alt =", modul dalam talian, dan pengawasan disertasi. Modul kediaman berharga € 950 dan termasuk tujuh hari penginapan, restoran, dan perbelanjaan tambahan (misalnya lawatan atau perjalanan singkat). Buku teks wajib tidak termasuk dalam tuisyen alt = "yuran; jumlah harga ini berbeza-beza dan adalah kira-kira € 400. Tiket penerbangan ke Belgium (atau mana-mana destinasi residensi lain), pengangkutan dari lapangan terbang ke tempat tinggal, dan visa akan dibayar tambahan.

MEMERLUKAN MAKLUMAT LANJUT KE ATAS WHATSAPP

Untuk pembayaran satu kali, kami akan membayar diskaun € 400 €.

Belajar dengan kajian kes dari Alfred Ford School Of Management di Vimeo.

MEMERLUKAN MAKLUMAT LANJUT KE ATAS WHATSAPP
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Alfred Ford School of Management gives you the opportunity to go where other MBA programs don’t go, from the innermost drives of your own behavior to the broadest possible perspectives on business ... Baca lebih lanjut

The Alfred Ford School of Management gives you the opportunity to go where other MBA programs don’t go, from the innermost drives of your own behavior to the broadest possible perspectives on business and its place in society. Baca Ringkas