MBA dalam talian dengan Penekanan Kepimpinan Sadar

Umum

Penerangan Program

a

Bentuk masa depan dan watak anda di Alfred Ford School Of Management

fqwSediakan pengalaman unik di Alfred Ford School Of Management . Belajar dengan pemimpin lain dalam perniagaan hari ini dan arena kepimpinan yang sedar. Berpikir tentang meneruskan pendidikan anda dalam perniagaan di peringkat Sarjana? Adakah anda ingin memberi inspirasi dan memupuk transformasi dan memberikan yang terbaik kepada orang-orang di sekeliling anda, sambil menggunakan prinsip-prinsip perniagaan terkini? Adakah anda lebih suka berfokus pada "kami" dan bukannya "saya"? Kemudian anda berada di tempat yang betul! Alfred Ford School Of Management menawarkan MBA dengan penekanan pada kepemimpinan dan pengurusan yang sedar. Sekolah ini membangunkan pemimpin masa depan dengan minda global dan sifat yang sempurna. Pemimpin sedar memahami bahawa perniagaan yang berjaya berfungsi dengan tujuan syarikat, menyokong pekerjanya, dan menciptakan nilai untuk semua pihak berkepentingan. Mereka secara sedar mengembangkan budaya penjagaan dan kepercayaan. Di Sekolah Pengurusan Sekolah Alfred Ford, anda akan membangunkan kemahiran dan prospek yang akan menjadikan anda seorang ahli perniagaan yang berbeza. Pendidikan akan secara professional dan secara peribadi mengubah anda dan menjadikan anda pemimpin. Seorang pemimpin yang sedar. 18 bulan MBA dalam talian.

Khususnya, MBA menawarkan:

KURIKULUM PROGRESSIVE f Kurikulum kami disesuaikan untuk meletakkan anda di kasut eksekutif di syarikat sebenar. PEMBELAJARAN ONLINE PERTAMA Kami menyediakan pelbagai sumber pengajian yang tersedia untuk anda pada klik butang. MOTIVASI TERHADAP TRANSFORMASI INNER Kami membimbing anda untuk melihat diri sendiri, memberi tumpuan kepada pengetahuan diri yang lebih mendalam supaya anda dapat memanfaatkan kekuatan anda sebagai pemimpin. FLEKSIBILITI DI JADI PELAJAR Melalui platform pembelajaran dalam talian yang menawan, bilik darjah datang kepada anda pada masa yang sesuai dengan anda. PENGHARGAAN INTERAKTIF Kursus pendekatan Alfred Ford School Of Management untuk pembelajaran adalah unik bukan sahaja dalam fleksibiliti tetapi juga dalam penghantarannya. FAKULTI ANTARABANGSA DAN PROFESIONAL Tutor yang dipilih dengan teliti datang dari enam benua dengan bertahun-tahun pengajaran atau pengalaman profesional dalam bidang masing-masing. KOMITMEN DIVERSITI fe Pelajar dan fakulti di Alfred Ford School Of Management berasal dari berpuluh-puluh negara dan dari setiap sektor dan industri.

MENGENAI KAJIAN DENGAN AS?

Alfred Ford School Of Management memberi anda peluang untuk pergi ke mana program MBA lain tidak pergi, dari pemikiran yang paling dalam tingkah laku anda sendiri kepada perspektif yang paling luas mengenai perniagaan dan tempatnya dalam masyarakat.

Kursus

  • Mengurus Modal Insan
  • Pengurusan projek
  • Pengurusan kewangan
  • Pengurusan Perakaunan
  • Pengurusan strategik
  • Pengurusan pemasaran
  • Urusan Operasi
  • Kepimpinan Sadar
  • Disertasi

KEPERLUAN KEMASUKAN

Alfred Ford School Of Management menetapkan piawaian yang tinggi tetapi munasabah untuk pemohonnya. Calon perlu mempunyai ijazah pendidikan tinggi, kelayakan akademik yang tidak standard dengan pengalaman perniagaan, dan penguasaan Bahasa Inggeris.

Bayaran

Yuran pengajian sebanyak € 6,950 termasuk akses perpustakaan dalam talian, akses kampus dalam talian, yuran tamat pengajian, modul dalam talian dan pengawasan disertasi. Modul kediaman berharga € 950 dan termasuk tujuh hari penginapan, makan restoran, dan perbelanjaan tambahan (misalnya lawatan atau perjalanan singkat). Buku teks wajib tidak termasuk dalam yuran pengajian; jumlah harga ini berbeza-beza dan lebih kurang € 400. Tiket penerbangan ke Belgium (atau mana-mana destinasi residensi lain), pengangkutan dari lapangan terbang ke tempat tinggal, dan visa akan dibayar tambahan.

Untuk pembayaran satu kali, kami menawarkan diskaun sebanyak € 400 euro.

Belajar dengan kajian kes dari Alfred Ford School Of Management pada Vimeo.

Tarikh Akhir Kemaskini Jun 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Alfred Ford School of Management gives you the opportunity to go where other MBA programs don’t go, from the innermost drives of your own behavior to the broadest possible perspectives on business ... Baca lebih lanjut

The Alfred Ford School of Management gives you the opportunity to go where other MBA programs don’t go, from the innermost drives of your own behavior to the broadest possible perspectives on business and its place in society. Baca Ringkas