MBA dalam Perniagaan Antarabangsa di Madrid

Umum

Penerangan Program

Respons COVID-19:

Jangan menangguhkan rancangan belajar anda. Mulakan perjalanan pendidikan anda dengan mendaftar di kampus dalam talian kami dan datang ke Barcelona atau Madrid pada musim luruh atau musim sejuk. Pembelajaran campuran tersedia untuk pengambilan Julai dan Oktober.

Mengapa MBA dalam Perniagaan Antarabangsa di Madrid

Diiktiraf sebagai Peringkat Pertama MBA Global dan Peringkat # 11 MBA dalam Majalah CEO

 • Belajar Pentadbiran Perniagaan di Sekolah Perniagaan di mana "Digital" adalah Inti. GBSB Global adalah satu-satunya institusi pendidikan tinggi di Sepanyol yang diiktiraf oleh Microsoft sebagai peneraju pendidikan digital. Tetapkan diri anda daripada pertandingan.
 • Dapatkan Akreditasi sebagai tambahan kepada ijazah induk anda melalui ACCA, Persatuan Akauntan Bertauliah Bertaraf Antarabangsa yang terkenal
 • Mendapat kelayakan berbeza dengan Microsoft Imagine Academy - GBSB Global menyediakan pelajar untuk memenuhi permintaan pasaran dalam teknologi digital

Penerangan Program

MBA dalam Perniagaan Antarabangsa di Madrid memberi tumpuan kepada amalan mampan, etika perniagaan, semangat keusahawanan, kemahiran kepimpinan yang kuat dan penyelesaian masalah yang inovatif, menyediakan profesional perniagaan yang akan mendorong dunia mengubah dan mengubah masa depan perniagaan. MBA dalam Perniagaan Antarabangsa di Madrid adalah program transformasi, yang memberi inspirasi kepada pelajar untuk berkembang secara peribadi dan profesional. Ia adalah salah satu MBA yang paling perintis di Sepanyol yang bertujuan mengubah konsep pendidikan perniagaan dan menyediakan pemimpin perniagaan yang bertanggungjawab, inovatif dan benar-benar global. MBA ini dalam Perniagaan Antarabangsa di Madrid menyediakan pelajar menghadapi cabaran yang dihadapi oleh ekonomi global dan menyediakan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja di seluruh sempadan. Pelajar MBA membangunkan kecerdasan dan kesedaran budaya yang lebih besar, membolehkan mereka bekerja dengan berkesan dengan orang yang mempunyai nilai dan tingkah laku yang sangat berbeza. MBA dalam Perniagaan Antarabangsa di Madrid belajar bagaimana mencipta penyelesaian inovatif, dan kemahiran kepimpinan membuat keputusan dan keusahawanan. MBA dalam Perniagaan Antarabangsa merangkumi kursus pengurusan utama dan analisis, seperti pengurusan operasi, perakaunan kewangan, dan pengurusan strategik, yang menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran yang penting untuk jawatan pengurusan tertinggi. Pada masa yang sama, program MBA ini memberikan pelajar pendidikan khusus yang canggih dalam pelbagai bidang pengurusan perniagaan antarabangsa. MBA dalam Perniagaan Antarabangsa di Madrid menumpukan kepada dunia dan pasaran tempatan di Afrika, Asia, Eropah, Rusia, Eurasia dan Amerika Latin, dengan tumpuan utama dalam proses trend globalisasi dan pengurusan perniagaan yang merentasi sempadan negara dan menekankan pengembangan perniagaan antarabangsa strategi. MBA dalam Perniagaan Antarabangsa di Madrid di GBSB Global menggunakan kaedah pengajaran terkini, kajian kes, analisis situasional, permainan simulasi dan kelas tangan yang memberikan pengetahuan praktikal yang berkaitan dengan persekitaran perniagaan yang dinamik dan moden.

Fakta Utama

 • Tempoh program - 9 bulan
 • Bahasa program - Bahasa Inggeris
 • Pengambilan - Oktober, Januari, April / Tahunan
 • Jadual - Sepenuh Masa, Hari
 • Lokasi - Madrid, Sepanyol

Sorotan Program

 • Fakulti dengan Pengalaman Industri
 • Lawatan Syarikat
 • Pelajar dari 70 Negara yang berbeza
 • Acara Perniagaan Antarabangsa Eksklusif
 • Pengetahuan praktikal yang digunakan pada Skala Global
 • Peluang Kerjaya dengan Syarikat Multinasional

Mengapa Memperolehi Ijazah ini

Sempurnakan Kepemimpinan & Kemahiran Pengurusan Anda - Menjadi pengurus profesional, pemimpin yang bersemangat, memenuhi cita-cita anda dan memberi inspirasi kepada orang lain.

Terdapat korelasi langsung antara tahap prestasi dan kejayaan sesuatu perniagaan dengan kepimpinan kepimpinan pengurusnya. Ini bermakna permintaan para pengurus yang berpendidikan tinggi dengan kemahiran kepimpinan yang baik hanya akan berkembang.

Membina Rangkaian Sesungguhnya Global Dengan Sambungan Profesional yang Kuat di Sempadan dan Industri - Mengambil kesempatan daripada badan pelajar yang pelbagai di Sekolah Perniagaan Global Barcelona, mewakili lebih daripada 65 kerakyatan.

Rangkaian memainkan peranan yang sangat penting dalam perkembangan kerjaya seseorang, baik dalam mencari pekerjaan yang baik atau membangunkan hubungan yang bermanfaat dengan rakan kongsi atau pelanggan baru. Di GBSB, anda akan berpeluang untuk bergaul dengan pelajar, pemimpin perniagaan masa depan dari lebih daripada 65 buah negara, dan profesor, pengurus semasa dan pengasas pelbagai perniagaan dari lebih daripada 18 buah negara di seluruh dunia.

Tingkatkan Gaji Anda, Dapatkan Promosi & Buka Peluang Kerjaya Baru - Puaskan cita-cita profesional anda, kembangkan karier yang kuat dan melepasi sasaran anda.

3 dari 4 graduan MBA mengatakan bahawa mereka tidak akan mendapat pekerjaan semasa mereka tanpa ijazah MBA (GMAC, 2013). 90% daripada responden mengatakan bahawa program MBA adalah ganjaran profesional.

Meningkatkan Potensi Inovasi Anda - Mengambil kursus tentang Pemikiran Reka Bentuk atau kreativiti dan psikologi perkembangan produk baru dan bersiap sedia untuk bekerja di syarikat-syarikat inovatif. Mengambil kursus seperti Thinking Design, mempromosikan kreativiti dan pemahaman psikologi pembangunan produk.

Jabatan penyelidikan di GBSB Global Business School sentiasa terlibat dalam penyelidikan pendidikan perniagaan, yang memupuk reka bentuk program perniagaan yang paling inovatif dan praktikal. GBSB Global melaksanakan metodologi pengajaran yang paling maju yang ada pada hari ini untuk kurikulum MBA seperti Lego Series Plays dan lukisan tugas pengeluaran.

Bersedia Menghadapi Cabaran Abad ke-21 - Bergabung dengan para profesional perniagaan dalam mengejar agenda berdasarkan kelestarian dan amalan perniagaan etika.

Semakin banyak syarikat hari ini memilih dengan teliti memilih pembekal dan rakan kongsi mereka dari pelbagai firma yang mematuhi piawaian alam sekitar antarabangsa dan keperluan yang ditetapkan yang menghormati hak asasi manusia dan menjalankan operasi beretika. Pendidikan yang memberi tumpuan kepada kelestarian global akan menyediakan pelajar untuk trend baru-baru ini yang memberi tumpuan kepada amalan perniagaan etika dalam perniagaan global.

Mengambil Kelebihan Madrid - Rangkaian dan membina hubungan di bandar yang penuh dengan peluang kerjaya, syarikat terkemuka dunia dan acara industri besar-besaran.

Mempelajari dan menemui dunia peluang profesional baru di bandar terbaik ke-3 di dunia untuk tinggal di luar negara (InterNations Expat Insider 2016 Survey) dan bandar ke-3 di dunia dalam ranking Persatuan Kongres dan Konvensyen Antarabangsa yang berprestij (ICCA, 2015)

WHY GBSB Global ?

 • Satu-satunya sekolah perniagaan di Sepanyol dengan akreditasi antarabangsa dari ASIC
 • Sekolah Microsoft rasmi pertama dan satu-satunya di Sepanyol, yang diakreditasi oleh Microsoft sebagai peneraju dalam pendidikan digital, menyediakan pelajar dengan pengalaman pembelajaran paling canggih dari hari ke hari
 • Sekolah Menunjukkan Microsoft Rasmi
 • Satu-satunya sekolah perniagaan di Barcelona dan Madrid dengan status ACCA Computer Examination Based Centre
 • Ahli Majlis Akreditasi Sekolah dan Program Perniagaan (ACBSP), Amerika Syarikat
 • Direkodkan sebagai SATU SEKOLAH PERNIAGAAN TERBAIK di Eropah oleh MYBS (Pikiran Perniagaan Sendiri Sekolah)
 • Diiktiraf sebagai PEMIMPIN DALAM PENDIDIKAN GLOBAL oleh Majalah Newsweek
 • Peringkat No. 1 di Eropah dalam Panduan untuk Sekolah Kemampanan
 • AHLI RASMI Majlis Pendidikan Perniagaan Eropah (ECBE)
 • Pemenang berulang Pertandingan Kes Etika Perniagaan Antarabangsa, Amerika Syarikat
 • Kepelbagaian Global | Pelajar dari 70 negara dan fakulti dari 20 buah negara
 • Fokus pada Inovasi | Dari kaedah pengajaran, kurikulum kursus dan bengkel untuk persekitaran pendidikan digital sepenuhnya, kita semua tentang inovasi dan status quo yang mencabar
 • Kesempatan Pekerjaan & Pembangunan Kerjaya | Pengetahuan dan kemahiran praktikal, kaunseling kerjaya dan sesi bimbingan individu
Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools a ... Baca lebih lanjut

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools and has been recognized as a Leader in Global Education by Newsweek Magazine in December 2012. GBSB Global has been the only graduate school in Spain invited to participate in the International Ethics Case Competition in California, along with such universities as Oxford, INSEAD, the University of California - Irvine, etc, where its students became finalists and won first place in the competition, thus achieving international recognition of the quality of education provided at GBSB Global. Baca Ringkas
Barcelona , Madrid + 1 Lagi Kurang