AACSB Accredited

Pergi kuat untuk pengurusan sumber manusia.

Pemimpin dalam pengurusan sumber manusia di Raleigh dan seterusnya adalah penting untuk kejayaan mana-mana organisasi. Mereka selalunya kesan pertama dan terakhir syarikat membuat pekerja. Oleh itu, profesional pengurusan sumber manusia yang kuat, berpengetahuan, dan beretika sentiasa mendapat permintaan tinggi.

Untuk memenuhi keperluan profesional mahir, MBA Meredith kini menawarkan kepekatan pengurusan sumber manusia . Kepekatan ini direka untuk melengkapkan kurikulum teras MBA (dan memanfaatkan kekuatan ketara Meredith dalam bidang). Dengan melengkapkan MBA dengan tumpuan dalam pengurusan sumber manusia, anda akan meningkatkan kerjaya anda dan mewujudkan peluang untuk kemajuan profesional.

Melalui program MBA Meredith dengan HR di Raleigh, anda akan belajar untuk membuat keputusan kakitangan strategik dan ins dan keluar pekerja dan hubungan buruh. Anda akan mahir dalam menarik, memotivasi, dan mengekalkan bakat terbaik untuk organisasi anda. Anda akan menjadi profesional perniagaan yang lebih kuat.

Untuk mendapatkan tumpuan, anda akan melengkapkan Core MBA 24 jam kredit - bersama dengan tiga pilihan HRM untuk sejumlah 33 jam kredit.

Kenapa Meredith?

Di Meredith, program kami cukup kecil untuk mengenali anda sebagai individu. Anda akan membangun hubungan yang bermakna dengan fakulti pakar dan menjadi sebahagian daripada komuniti pengurusan sumber manusia yang bertenaga. Anda akan bertemu dengan penceramah dan rangkaian lawatan dengan rakan-rakan anda. Anda akan bersedia untuk LEAD. Dengan MBA Meredith dengan tumpuan dalam Pengurusan Sumber Manusia, anda akan menjadi kuat.

Kurikulum pengurusan sumber manusia Meredith disahkan oleh Persatuan Pengurusan Sumber Manusia, pemimpin yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam pensijilan SDM.

Konsentrasi Pengurusan Sumber Manusia - Kurikulum

Kurikulum Teras MBA (24 kredit)

Pengurusan Sumber Manusia Konsentrasi Kursus Yang Diperlukan Tambahan (9 kredit)

  • MBA - 615: Membangun Modal Insan (3 kr.)
  • MBA - 616: Isu Pekerjaan Etika dan Undang-undang (3 kr.)
  • MBA - 617: Mengurus Sistem Ganjaran (3 kr.)

Kurikulum pengurusan sumber manusia Meredith disahkan oleh Persatuan Pengurusan Sumber Manusia, pemimpin yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam pensijilan SDM.

Keperluan kurikulum dan perihal kursus tertakluk kepada perubahan dalam setiap katalog.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Meredith College »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date