MBA dalam Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Mengenai

Mulakan masa depan anda di Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan Antarabangsa. Program MBA Pengurusan Pelancongan dan Pelancongan kami menawarkan lokasi yang ideal untuk pelajar dan profesional dalam bidang perniagaan, pengurusan hotel / restoran, pelancongan atau kawasan berkaitan yang ingin mendapatkan ijazah perniagaan lanjutan.

Program MBA dengan tumpuan di Hotel Antarabangsa dan Pengurusan Pelancongan boleh diselesaikan dalam masa 15 bulan sahaja.

45 program kredit yang membawa kepada ijazah MBA dalam Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan Antarabangsa boleh disiapkan dalam masa satu setengah tahun. Pelajar boleh memindahkan dari satu kampus ke yang lain dan menyelesaikan keperluan gelar mereka. Pelajar dengan ijazah sarjana muda dalam bidang lain mungkin perlu mengikuti kursus persiapan MBA. Program ini juga boleh diselesaikan dalam talian.

Graduan MBA dalam program Perhotelan dan Pelancongan Antarabangsa akan dapat:

  1. Menganalisis dan menafsirkan kesan isu global yang dihadapi oleh pengurus perhotelan.
  2. Menilai impak potensi operasi hospitaliti terhadap persekitaran operasi.
  3. Menunjukkan sensitiviti dan kesedaran multicultural tentang isu, peluang, dan kemapanan global.
  4. Buat pelan strategik yang sesuai untuk perniagaan hospitaliti.
  5. Menunjukkan pemahaman tentang perniagaan lain yang beroperasi dalam konteks pelancongan yang lebih luas dan menumpukan kesannya terhadap perusahaan perhotelan.

Ditawarkan di kampus berikut:
Tampa Bay, Madrid, dan Online

110276_110184__G3A1767.JPG

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, inter ... Baca lebih lanjut

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, international programs, cosmopolitan locations and experienced faculty continue to attract students from around the world. Baca Ringkas
Paris , Heidelberg , Madrid , Largo , Tampa + 4 Lagi Kurang