MBA dalam Kewangan (Bahasa Sepanyol)

CIFF Centro Internacional de Formación Financiera

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

MBA dalam Kewangan (Bahasa Sepanyol)

CIFF Centro Internacional de Formación Financiera

Model produktif yang diunjurkan untuk masa depan perlu disokong oleh tindakan dan strategi pengkhususan dalam perniagaan dan sektor yang menawarkan peluang yang lebih besar untuk pertumbuhan ekonomi. Tahap kemajuan ekonomi semasa kami memerlukan transformasi dan kedudukan paling canggih dalam beberapa sektor aktiviti dan tidak diragukan lagi kepemimpinan dalam bidang penting tertentu untuk menjadi kompetitif.

Salah satu keistimewaan utama yang ditawarkan oleh Guru ini adalah berdasarkan bagaimana pengetahuan dan kemahiran yang diperoleh dalam pengurusan bidang-bidang yang berlainan di dalam syarikat memberi tumpuan kepada ciri-ciri khusus sektor sektor berstruktur (seperti dalam sektor masa depan) dan mencari model produktif yang baru, dan juga pada masa-masa yang menjana bahagian penting dalam nilai tambah ekonomi tetapi memerlukan pengubahsuaian yang lebih efisien.

MBA dalam Kewangan yang ditawarkan oleh University of Alcalá (Sepanyol) melalui Pusat Latihan Kewangan Antarabangsa (CIFF), menawarkan pelajar kemungkinan:

  • Menyatukan pengetahuan asas, prinsip dan amalan dalam Pengurusan Am daripada pengetahuan dan pengalaman mereka sendiri sebagai titik permulaan untuk pembangunan kemahiran dan kecekapan baru dalam pasaran kewangan.
  • Melatih dan menyediakan profesional dalam pengurusan kewangan dan dalam bidang pengurusan perniagaan yang berbeza untuk menjalankan perniagaan di syarikat-syarikat besar dan kecil di pelbagai bidang.
  • Menguasai pengurusan alat pengurusan serta metodologi sedia ada untuk mencapai objektif masa, kos dan masa dalam pengurusan risiko kewangan dan korporat.
This school offers programs in:
  • Sepanyol


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Online & Campus Combined
Start Date
Tarikh mula
Dis. 2018
Duration
Tempoh
Sambilan
Locations
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh mula : Dis. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Dis. 2018
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat