Baca keterangan rasmi

Model produktif yang diunjurkan untuk masa depan perlu disokong oleh tindakan dan strategi pengkhususan dalam perniagaan dan sektor yang menawarkan peluang yang lebih besar untuk pertumbuhan ekonomi. Tahap kemajuan ekonomi semasa kami memerlukan transformasi dan kedudukan paling canggih dalam beberapa sektor aktiviti dan tidak diragukan lagi kepemimpinan dalam bidang penting tertentu untuk menjadi kompetitif.

Salah satu keistimewaan utama yang ditawarkan oleh Guru ini adalah berdasarkan bagaimana pengetahuan dan kemahiran yang diperoleh dalam pengurusan bidang-bidang yang berlainan di dalam syarikat memberi tumpuan kepada ciri-ciri khusus sektor sektor berstruktur (seperti dalam sektor masa depan) dan mencari model produktif yang baru, dan juga pada masa-masa yang menjana bahagian penting dalam nilai tambah ekonomi tetapi memerlukan pengubahsuaian yang lebih efisien.

MBA dalam Kewangan yang ditawarkan oleh University of Alcalá (Sepanyol) melalui Pusat Latihan Kewangan Antarabangsa (CIFF), menawarkan pelajar kemungkinan:

  • Menyatukan pengetahuan asas, prinsip dan amalan dalam Pengurusan Am daripada pengetahuan dan pengalaman mereka sendiri sebagai titik permulaan untuk pembangunan kemahiran dan kecekapan baru dalam pasaran kewangan.
  • Melatih dan menyediakan profesional dalam pengurusan kewangan dan dalam bidang pengurusan perniagaan yang berbeza untuk menjalankan perniagaan di syarikat-syarikat besar dan kecil di pelbagai bidang.
  • Menguasai pengurusan alat pengurusan serta metodologi sedia ada untuk mencapai objektif masa, kos dan masa dalam pengurusan risiko kewangan dan korporat.
Program diajar dalam:
Sepanyol

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh CIFF Centro Internacional de Formación Financiera »

Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
This course is Online & Campus Combined
Start Date
Dis. 2019
Duration
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Dis. 2019
Tarikh tutup permohonan

Dis. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date