MBA Eksekutif - Program Gabungan

Penilaian DSM

MBA kami disesuaikan untuk anda dan keperluan pembangunan individu anda, untuk memastikan anda menamatkan kemahiran dan keyakinan untuk menjadi pemimpin perniagaan yang mantap dan berdaya tahan pada masa hadapan. Penekanan diberi kepada alat dan pengetahuan dunia yang sebenar untuk mengatasi cabaran strategik dan operasi yang kompleks yang dihadapi dalam ekonomi global kita. Tumpuan dunia nyata ini memberikan anda keupayaan dan keyakinan untuk mewujudkan penyelesaian inovatif untuk cabaran yang akan anda hadapi sekarang dan di masa depan. Oleh itu, pendekatan pembelajaran kita berpusat di sekitar penerapan teori untuk berlatih.

Semua perwakilan dikehendaki membangunkan kemahiran kepimpinan mereka menerusi penerapan prinsip-prinsip tersebut kepada cabaran dan isu-isu perniagaan dunia nyata

11 Kebaikan MBA Eksekutif - Program Gabungan

Potensi Pendapatan Tinggi - graduan MBA memerintahkan gaji yang lebih tinggi.

Memperluas prospek kerjaya - MBA membolehkan anda mengakses peluang pekerjaan yang lebih besar dan prospek promosi yang dipertingkatkan.

Pengiktirafan di seluruh dunia - MBA diiktiraf secara meluas di seluruh dunia sebagai perbezaan dalam pendidikan perniagaan dan titik masuk untuk jawatan kanan.

Membangun kepakaran - MBA akan membina kepakaran profesional anda

Pembangunan Profesional - MBA mewakili pelaburan yang hebat dalam pembangunan profesional anda, meningkatkan kepimpinan dan kemahiran perniagaan anda.

Membangunkan keusahawanan - Dengan MBA, anda boleh memperoleh pengetahuan dan amalan yang diperlukan untuk berpotensi membangun dan mengendalikan perniagaan anda sendiri.

Peluang Rangkaian - Program MBA kami membuka jalan bagi anda untuk berinteraksi dengan pengurus perniagaan dan eksekutif masa depan, di seluruh dunia.

Fleksibiliti - MBA kami sangat fleksibel yang anda boleh memilih untuk belajar sepenuhnya dalam talian atau menghadiri bengkel intensif setiap semester. Ini bermakna anda boleh mengkaji sekitar komitmen anda sekarang.

Kredibiliti - Seorang siswazah MBA menunjukkan kepada calon rakan / rakan sekerja / majikan yang anda kompeten dan berdedikasi tinggi untuk industri anda.

Keahlian Institut Kepimpinan dan Pengurusan dan pencapaian Sijil Kepimpinan Tahap 7 ILM

Pencapaian Diploma Kepimpinan Strategik Tahap ATHE 7, menyediakan kombinasi kelayakan profesional dan akademik yang cemerlang dalam hanya 18 bulan

Struktur Kursus

Program MBA Eksekutif - Gabungan menggabungkan komponen utama yang membolehkan kelenturan yang hebat . Delegasi mendapatkan akses kepada platform pembelajaran dalam talian kami untuk mengakses semua sumber kursus, perpustakaan yang luas, perbincangan forum dan sokongan tutor. Semua perwakilan diperuntukkan tutor yang akan menyokong mereka sepanjang masa dalam program ini, memberikan maklum balas, nasihat, dan bimbingan. Delegasi juga mempunyai akses ke forum profesional di mana mereka dapat bertukar ide, dan sinergi, dengan perwakilan lain.

Profil Peserta

Program MBA Eksekutif kami - Program Gabungan menarik pelbagai peserta yang diambil dari pelbagai sektor dan negara. Ini bermakna anda akan belajar bersama para eksekutif kanan, pemimpin, pengurus dengan pengalaman perniagaan, cabaran dan amalan yang sangat pelbagai. Ini meningkatkan persekitaran pembelajaran, dan memberikan peluang yang baik untuk rangkaian dan membina hubungan profesional. Terdapat peluang melalui forum perbincangan, bengkel latihan dan projek kerjasama untuk mendapat manfaat daripada pengetahuan dan pengalaman berkongsi.

Syarat kemasukan

Pemohon hendaklah mempunyai ijazah pertama atau setaraf atau mempunyai pengalaman atau latihan yang setara, biasanya dari dalam persekitaran kerja. Bagi mereka yang mempunyai bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua, mereka harus memiliki IELTS 6.0 tanpa kemahiran di bawah 5.5, atau kelayakan yang setara. Sila hubungi kami jika anda ingin membincangkan pengalaman dan latar belakang pendidikan anda untuk menilai jika program ini sesuai untuk anda.

Bahagian 1: - Sijil Kepimpinan dan Pengurusan ILM Tahap 7

Sijil Kepimpinan dan Pengurusan ILM Level 7 terdiri daripada satu unit mandatori yang memerlukan pelajar mengambil pendekatan berasaskan pertanyaan berasaskan data kepada pembangunan pengurusan mereka. Anda akan bekerjasama dengan tutor anda untuk mengkaji kemahiran dan kecekapan kepimpinan anda, melengkapkan penilaian profil kepimpinan dan menyelesaikan semakan kemahiran dan bidang untuk pembangunan. Anda juga akan menerima keahlian ILM sebagai sebahagian daripada program ini.

Bahagian 2- Aras 7 Diploma Siswazah dalam Pengurusan Perniagaan Strategik

Diploma Pasca Siswazah Peringkat 7 dalam Pengurusan Perniagaan Strategik adalah program yang komprehensif untuk pengurus kanan dan pemimpin industri dari mana-mana sektor. Kelayakan ini menyerlahkan kepada mana-mana majikan atau perniagaan yang pelajar mempunyai kemahiran peringkat tinggi yang bersesuaian dengan apa yang diperlukan untuk eksekutif kanan dalam mana-mana organisasi. Perniagaan memerlukan pemimpin dan pengurus mereka untuk mempunyai pemahaman yang mendalam mengenai perancangan strategik, strategi untuk memotivasi pekerja, kemahiran kepimpinan yang baik, dan pemahaman yang baik tentang faktor-faktor yang membolehkan organisasi tetap berdaya saing dan mempromosikan pertumbuhan perniagaan. Anda akan menampung unit yang menarik 120 kredit pada peringkat sarjana sarjana. Program ini membolehkan pelajar membangunkan kemahiran tersebut, kerana pelajar bekerja melalui unit dalam program ini, mereka akan membangunkan pemahaman mereka tentang kemahiran eksekutif.

Bahagian 3: Sarjana Pentadbiran Perniagaan (Eksekutif) Top-Up

Sebaik sahaja anda berjaya menyelesaikan bahagian 1

Program diajar dalam:
English
Tarikh Akhir Kemaskini August 19, 2018
Kursus ini Online, Lokasi Kampus, Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
18 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
7,500 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date