MBA antarabangsa

Umum

Penerangan Program

Maklumat Umum MBA

Pentadbiran Perniagaan Sarjana Antarabangsa HispanoLuso (MBA IHL), diwujudkan untuk bertindak balas terhadap keperluan yang semakin meningkat syarikat untuk menggabungkan profesional muda dengan moden, berguna dan disesuaikan dengan realiti perniagaan dalam profil yang paling antarabangsa.

Mampu mengetuai pasukan orang dan membuat keputusan dalam persekitaran global dan pelbagai budaya dalam perubahan dan transformasi yang berterusan.

Karakter Antarabangsa Master menandakan masa tinggalnya selama 4 bulan di ibu kota Portugis (Lisbon), sedemikian rupa sehingga program latihan dikongsi antara Sepanyol dan Portugal. Di samping itu, pelajar akan menjalankan latihan dalam syarikat pilihan mereka yang mungkin di Sepanyol atau Portugal selama 3 bulan.

 • Modality: IHL MBA adalah program tatap muka. Dengan kelas dari hari Isnin hingga Jumaat.
 • Tempoh: Ia berlangsung selama 12 bulan, di mana 3 bulan adalah untuk latihan praktikal.
 • Lokasi: Di Badajoz (Sepanyol) dan di Lisbon (Portugal).
 • Mula Program: Program ini mempunyai dua tarikh mula: September dan Februari.

ITAE Business School ditubuhkan sejak permulaannya sebagai objektif penting untuk kedudukan membezakan.

Mengapa memilih MBA Antarabangsa Hispano-Luso

 • Satu-satunya pembicara bahasa Sepanyol di dunia: Unjuran antarabangsa akan membawa anda lebih jauh. Di dunia yang lebih global daripada sebelumnya, mengejar tuan antarabangsa adalah jaminan kejayaan profesional.
 • Memperkaya pengalaman: Belajar di luar negara adalah salah satu pengalaman yang paling memperkayakan yang dapat dimiliki pelajar. Anda akan belajar di 2 negara, tetapi anda akan mengetahui pelbagai budaya yang akan membuat anda berkembang secara peribadi dan profesional.
 • Bahasa Portugis sebagai pautan: Anda akan belajar bahasa Portugis hanya dalam setahun, salah satu bahasa yang paling banyak digunakan di dunia. Semua pelajar kami menyedari bahawa melalui kaedah kami, mereka boleh mengikuti kelas-kelas dalam bahasa Portugis dengan sempurna tanpa pengetahuan bahasa tersebut dan menyelesaikannya secara lancar di akhir kursus.
 • Orientasi antarabangsa: Syarikat semakin mencari profil dengan kerjaya antarabangsa, jadi kurikulum anda akan menjadi lebih menarik dan memperbanyak peluang anda untuk masa depan.
 • Peningkatan bakat: Untuk bekerja di syarikat, latihan terbaik adalah untuk belajar dari syarikat. Penceramah adalah profesional yang dapat melengkapkan dengan sempurna bidang didaktik, teknikal dan teori dengan visi sebenar dan praktikal setiap bidang dunia perniagaan. Profesional yang hidup setiap hari realiti yang menggerakkan peserta dalam program.
 • Metodologi yang berjaya: Metodologi pengajaran tidak diragukan lagi merupakan salah satu kunci utama yang menyokong kejayaan ITAE Business School , menghampiri realiti yang berguna dan praktikal dari semua bidang syarikat. Anda akan memperoleh pengetahuan yang paling akademik melalui kaedah "Pembelajaran dengan melakukan", supaya anda dapat mencari kegunaan dari apa yang telah anda pelajari.
 • Aktiviti yang membawa anda lebih dekat kepada realiti sektor: Seminar, forum, mesyuarat perniagaan "keluar pintu", pembelajaran di luar bilik darjah meningkatkan hubungan dengan dunia perniagaan dan usahawan, jadi anda akan melihat rangkaian kenalan anda diperkaya.
 • Program latihan untuk mendapatkan pengalaman: Anda akan menjalankan amalan yang akan membolehkan anda mengamalkan semua yang anda pelajari dan menyelesaikan latihan anda di jabatan dan syarikat yang paling sesuai dengan keperluan dan harapan setiap pelajar.

Mengapa MBA:

 • 01 Program antara yang terbaik
 • 02 Perubahan 180º
 • 03 Pembangunan profesional yang berjaya
 • 04 Faktor pembezaan
 • 05 Hidupkan pengalaman yang unik
Tarikh Akhir Kemaskini Disember 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

ITAE Business School es una Escuela de Negocios con un origen único y particular. Heredera de la antigua ITAE, es una Institución independiente ideológica y financieramente, que adquiere su marca y su ... Baca lebih lanjut

ITAE Business School es una Escuela de Negocios con un origen único y particular. Heredera de la antigua ITAE, es una Institución independiente ideológica y financieramente, que adquiere su marca y su know how. Su razón de ser y su existencia corresponden a la voluntad de unos profesionales de dar formación de excelencia a la sociedad. Baca Ringkas