MBA Antarabangsa

West Pomeranian Business School

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

MBA Antarabangsa

West Pomeranian Business School

MBA antarabangsa

MBA Antarabangsa adalah program pengurusan khusus 1 tahun (2 semester) yang direka untuk membolehkan bekerja di persekitaran multinasional. Struktur program membolehkan untuk menghadapi pengetahuan teoretikal dan praktikal dan memperoleh pengalaman baru dengan menyertai permainan simulasi perniagaan dan projek praktikal, kajian kes, dan konsultasi dunia sebenar. Ia mengarahkan pembangunan profesional pelajar untuk berfungsi dalam persekitaran global.

Prospek kerjaya

Program MBA ini menyediakan pelajar dengan program akademik yang ketat berakar dalam amalan dan graduan telah disediakan untuk jawatan kanan dalam semua bidang pengurusan, pemasaran antarabangsa, perniagaan antarabangsa atau sebagai usahawan bebas. Di samping itu, graduan MBA berhak sepenuhnya menyertai semester ketiga Master in Economics Program. Ia mengambil masa satu tahun untuk melengkapkan Program Master.

Penguasaan Bahasa Inggeris

Semua kelas di Pengajian Perniagaan Antarabangsa dijalankan dalam bahasa Inggeris. Oleh itu, sebagai tambahan untuk memenuhi semua syarat kemasukan, seorang penutur bahasa Inggeris bukan asli mesti menunjukkan penguasaan Bahasa Inggeris yang memuaskan. Oleh itu, setiap sijil kecekapan bahasa Inggeris yang mempunyai calon berpotensi akan menjadi kelebihan dalam proses kemasukan. Walau bagaimanapun, tiada ujian kemahiran bahasa Inggeris diperlukan untuk proses kemasukan.

Ketekunan dalam Bahasa Inggeris adalah, sebenarnya, prasyarat untuk kemasukan yang berjaya di West Pomeranian Business School . Walau bagaimanapun, pelajar berpotensi kami tidak merasa bimbang kerana WPBS menyediakan kursus percuma dalam bahasa Inggeris dan Poland untuk membangunkan kemahiran bahasa.

Proses procrutiment keseluruhan tersedia melalui platform online kami https://apply.zpsb.pl/

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini January 22, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Poland - Szczecin, West Pomeranian Voivodeship
Tarikh mula : Okt. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2018
Poland - Szczecin, West Pomeranian Voivodeship
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat