MBA University of Gloucestershire

Umum

Penerangan Program

Pusat Pembelajaran Global (GLC) sebahagian daripada kumpulan Iqra yang hadir dan berpengalaman di UAE sejak hampir empat dekad lalu, merupakan salah satu pemain tertua di pasaran yang menawarkan penyelesaian pendidikan tinggi kepada pelajar bukan sahaja di UAE di mana ia beribu pejabat tetapi juga pelajar dari seluruh Globe melalui program dalam talian.

Kami mempunyai pilihan yang sangat menjimatkan dan menjimatkan masa untuk pelajar prospek dengan kerjasama universiti bertaraf dunia, universiti tinggi dan terakreditasi dari UK, Amerika Syarikat dan negara-negara lain di dunia.

Dengan pengalaman kami dalam pendidikan tinggi, kami mengkhususkan diri dalam merekabentuk / mencadangkan program dan penyelesaian, yang boleh digunakan untuk program Diploma Sekolah Tinggi atau setara, Sarjana Muda, Sarjana atau Doktor untuk prospek dan pelajar kami yang memenuhi sasaran mereka dari segi pengiktirafan gelar, masa

Sila hubungi kami untuk pertanyaan atau pertanyaan lanjut

MBA (ATHE Level 7 MBA Teratas dari University of Gloucestershire)

Sama ada anda mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam kedudukan penyeliaan atau pakar yang ingin maju ke kedudukan pengurusan, kursus ini direka untuk memenuhi jadual kerja kompleks anda untuk membantu anda mencapai MBA sambilan yang akan membimbing anda ke peringkat seterusnya kerjaya anda.

GLC bekerja secara langsung dengan University of Gloucestershire untuk menawarkan MBA kepada pemohon yang telah memenuhi kelayakan ATHE Level 7 melalui kami. Kualiti bengkel (opsional) yang dihantar pada ATHE dan bahagian atas MBA adalah asas hubungan antara GLC, ATHE dan Gloucestershire.

Diploma Peringkat Pengurusan ATHE Level 7 (120 kredit)

Kelayakan meliputi bidang pengurusan utama seperti Kewangan, HR, Pemasaran dan Pembangunan Peribadi dan menyediakan pelajar untuk pelbagai kerjaya. Ia juga menyediakan kemasukan MBA di pelbagai universiti di UK dan luar negara. Kelayakan biasanya mengambil masa 9 bulan belajar sepenuh masa untuk dicapai dan dianggap oleh ramai untuk menjadi produk unggulan ATHE.

Anda akan belajar ....

  • Perancangan strategik
  • Kewangan untuk Pengurus Strategik
  • Penyelidikan Pembangunan Strategik
  • Kelakuan Organisasi
  • Pembangunan Peribadi untuk Kepimpinan dan Pengurusan Strategik

MBA Top-Up dari University of Gloucestershire (60 kredit)

MBA Top-up boleh diselesaikan dalam masa 6 bulan dan untuk melengkapkan program anda, anda mesti lulus tiga modul wajib:

  • Disertasi
  • Kes bisnes
  • Projek Pembangunan Perniagaan

Pelajar yang melengkapkan diploma lanjutan ATHE Level 7 melalui GLC akan mendapat kemasukan langsung ke MBA Top-up tanpa sebarang caj tambahan atau dokumentasi yang diperlukan.

Tarikh Akhir Kemaskini Jun 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Since our inception in 2000, we have been delivering high-quality education that is both accredited and recognized globally as well as affordable through attractive fee structures.

Since our inception in 2000, we have been delivering high-quality education that is both accredited and recognized globally as well as affordable through attractive fee structures. Baca Ringkas