MBA Top up

Umum

Penerangan Program

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Top up

Syarat kemasukan:

Pemohon mestilah mengadakan apropriate Level 7 Diploma Pascasiswazah. Bukti kemampuan Bahasa Inggeris pada tahap yang sama dengan IELT ini 6.5. Kelayakan lain yang boleh dipertimbangkan mengikut kes demi kes. Sila bertanya tentang kelayakan khusus anda.

Minimum Umur:

19 thn

Jangka masa:

6 bulan

Tarikh mulai:

Januari, April, Julai dan Oktober Sarjana Pentadbiran Perniagaan Top-up adalah satu program 6 bulan direka untuk mengemaskini kemahiran pengurusan anda dan membantu anda membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk membuat keputusan perniagaan yang strategik.

ijazah yang dianugerahkan oleh Universiti Northampton dan dihantar melalui rakan kongsi kami LSM. Stratford College menyediakan negeri tambahan seni, kursus untuk membantu semua pelajar lulus program akademik mereka dengan mudah. Kursus tambahan tidak membentuk sebahagian daripada program ijazah dan tidak wajib untuk mencapai kelayakan ijazah. Walau bagaimanapun, mereka disediakan oleh Stratford College kepada semua pelajar untuk membantu membantu pelajar dengan kemahiran belajar mereka.

Kami bangga pada memberikan tumpuan dan perhatian kepada pelajar-pelajar kita. Kami mengenal pasti bidang yang mereka mempunyai peningkatan dan menawarkan bantuan dan sokongan yang mereka perlukan untuk menyiapkan tugasan program akademik mereka dengan mudah! Ini termasuk melatih pelajar untuk mengenal pasti dan menangani keperluan tugasan utama, memberikan wawasan untuk permohonan yang berkenaan sistem rujukan Harvard dan kawasan-kawasan lain yang meningkatkan kefahaman pelajar penyelidikan, metodologi dan lain-lain kemahiran belajar penting.

kelayakan Gambaran Keseluruhan

  • Nilai kredit 60 kredit
  • Kelayakan Level 7
  • Tempoh 6 bulan

Modul dalam Master dalam program Pengurusan Perniagaan Top Up adalah Isu kritikal dalam modul perniagaan (10 kredit) dan modul Projek Penyelidikan Perniagaan (50 kredit).

Modul Sinopsis

Matlamat Modul: Isu kritikal dalam Perniagaan

Modul ini bertujuan untuk membangunkan pembelajaran dengan cara yang berikut:

  • Membangunkan pemahaman yang kritikal sifat tematik kajian organisasi dan persekitaran perniagaan.
  • Untuk membolehkan peserta untuk menilai secara kritikal tugas-tugas dan tanggungjawab pemimpin perniagaan dari perspektif integrasi; melalui pengenalan isu-isu semasa dan menyeluruh.

Modul Sasar: Projek Penyelidikan Perniagaan

Modul ini bertujuan untuk membolehkan pelajar dengan cara yang berikut:

  • Untuk memudahkan pembangunan tahap maju kerja bebas dan kemahiran menyelesaikan masalah kritikal dalam rangka kerja yang sebahagian besarnya tidak berstruktur. Peserta akan diminta untuk menentukan kedua-dua masalah perniagaan dan pilih sumber data yang paling sesuai. Ini termasuk pembangunan pengetahuan tentang teknik kajian kes sebagai kenderaan untuk memahami masalah pengurusan dan isu. Khususnya, para peserta akan dapat memahami sifat percuma pelbagai pendekatan penyelidikan dan metodologi dan nilai triangulasi dalam reka bentuk penyelidikan.
  • Untuk mengembangkan pengetahuan peserta dan kemahiran dengan, pelbagai kaedah penyelidikan pengurusan termasuk campur tangan kuantitatif dan kualitatif, termasuk mengumpul data, sintesis, menganalisis dan kemahiran perundingan bersama keupayaan dalam kemahiran menulis laporan. Modul ini bertujuan bukan sahaja untuk membangunkan gaya penulisan akademik tetapi juga membolehkan para peserta untuk memupuk gaya korporat yang profesional.
Tarikh Akhir Kemaskini Feb 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

Stratford College provides tutorial services for high quality British education programmes and workshops locally and internationally.

Stratford College provides tutorial services for high quality British education programmes and workshops locally and internationally. Baca Ringkas