MBA sepenuh masa

laSalle Barcelona MBA programs

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

MBA sepenuh masa

laSalle Barcelona MBA programs

Jika anda adalah sebuah universiti dan siswazah profesional kurang daripada 30 tahun dan anda perlu untuk menghadapi masa depan kerja anda dengan keselamatan dan jaminan, membina kerjaya anda dalam era Transformasi Digital dengan Masa Penuh MBA La Salle.

Anda akan belajar bagaimana untuk membangunkan pemikiran keusahawanan, belajar bagaimana untuk mencipta dan menggunakan alat, rangka kerja dan strategi untuk mengenal pasti dan menilai peluang-peluang baru dalam ekonomi digital.

Kami melatih pelajar-pelajar kita untuk membuat keputusan dalam iklim perniagaan dalam keadaan evolusi yang berterusan; Dan meluluskan perspektif global dan antarabangsa.

MBA

Kemasukan

Manusia itu adalah faktor utama untuk pembangunan Masters Program kami. Kami memilih pemohon kami mengikut kriteria kurikulum, berat ciri-ciri akademik, berfungsi, mengikut sektor dan geografi mereka, untuk memperkayakan pengalaman pembelajaran kolektif mereka.

syarat-syarat permohonan di La Salle bertujuan untuk memilih calon yang paling sesuai untuk setiap program, memastikan kualiti yang tinggi komunikasi dan rangkaian di kalangan pelajar, yang merupakan sifat unik La Salle gaya pendidikan.

Masuk adalah sudah terbuka. Calon-calon digalakkan memohon secepat mungkin, memandangkan kemasukan bagi setiap program akademik akan ditutup sebaik sahaja tiada kekosongan ditinggalkan.

Harga dan Pembiayaan: Meminta maklumat. Kami akan gembira untuk menghantar memberkaskan yang mempunyai maklumat mengenai sumber kewangan, bank dan entiti bekerjasama.

Biasiswa dan Geran: Minta maklumat. Kami akan gembira untuk menghantar Biasiswa dan Geran risalah.

This school offers programs in:
  • Sepanyol
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2019
Duration
Tempoh
15 
Sepenuh masa
Price
Harga
14,800 EUR
Locations
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh mula : Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2019
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat