MBA Satu Tahun Global

Umum

6 lokasi tersedia

Penerangan Program

Bimbang dengan rancangan pengajian anda untuk musim luruh ini? Kami telah menyesuaikan program dan proses kami untuk memastikan bahawa, tidak kira apa pun, anda dapat terus maju dengan pendidikan anda. Anda boleh mendapatkan semua butiran dalam Janji Pengajian Siswazah Hult .

Sepanjang pengalaman MBA anda, anda akan dicabar untuk berfikir secara kreatif, berkomunikasi, dan bekerjasama dengan rakan sekelas anda dari seluruh dunia.

Dalam persekitaran pembelajaran antarabangsa yang kolaboratif ini, anda akan menarik minat latar belakang dan pengalaman rakan-rakan anda dan belajar untuk melihat kepimpinan melalui lensa yang benar-benar global.

Kurikulum

Program MBA Satu Tahun Global Hult menawarkan kurikulum inovatif, disesuaikan sesuai dengan anda. Dengan perniagaan di terasnya, kurikulum kami telah direka supaya anda belajar untuk bekerja di pasukan lintas budaya, mengembangkan kemahiran kepimpinan unik, dan memahami bagaimana anda boleh membentuk masa depan.

Anda juga boleh menyesuaikan ijazah anda dengan pelbagai pilihan dan pakar dengan menumpukan pilihan anda dalam pemasaran, kewangan, keusahawanan, analisis perniagaan, atau teknologi yang mengganggu.

122778_JPEG-20180206_D4S_0054.jpg

Sarjana Dwi

Mengkhususkan kepakaran anda apabila anda memperolehi MBA satu tahun dan ijazah sarjana kedua dalam masa kurang daripada 18 bulan kajian dipercepatkan. Lulusan dengan dua sarjana sarjana dan menonjol lebih jauh dalam pasaran global yang sangat berdaya saing hari ini.

Untuk gelar sarjana kedua anda memilih mana-mana yang berikut:

 • Sarjana dalam Pemasaran Antarabangsa
 • Sarjana Kewangan
 • Sarjana dalam Analisa Perniagaan
 • Sarjana dalam Inovasi Mengganggu

Akreditasi

Hult diiktiraf oleh tiga badan akreditasi antarabangsa yang paling berprestij untuk pendidikan perniagaan: Persatuan untuk Sekolah-sekolah Sekolah Kebajikan Perniagaan (AACSB International), Persatuan MBA (AMBA), dan EQUIS (Sistem Peningkatan Kualiti Eropah). Kami adalah sekolah perniagaan pertama di Amerika Syarikat untuk mencapai akreditasi tiga kali ini, yang hanya dipegang oleh 1% sekolah perniagaan di seluruh dunia.

Syarat Kemasukan

Kami menilai calon secara individu berdasarkan kekuatan keseluruhan profil mereka. Pemacu dan pemikiran anda adalah petunjuk penting kejayaan anda di sini, dan kami menghargai mereka sebanyak pencapaian terbukti.

Keperluan kelayakan:

 • Ijazah Sarjana Muda atau bersamaan dalam mana-mana subjek
 • Pengalaman kerja yang berkaitan dengan tiga atau lebih tahun

Pemohon yang sesuai mesti menyediakan:

 • Resume semasa / CV
 • Pernyataan peribadi sebagai 400-500 esei perkataan
 • Satu rujukan akademik atau profesional
 • Satu salinan gelaran sarjana atau setara anda
 • Transkrip (dalam bahasa Inggeris) dari semua universiti yang dihadiri
 • Skor ujian kemasukan *
 • Bukti penguasaan Bahasa Inggeris *
 • Bayaran permohonan USD 150

* Penasihat Pendaftaran Anda akan memberitahu anda jika anda dikehendaki menyerahkannya.

Pembiayaan

Terdapat beberapa peluang biasiswa yang tersedia untuk pemohon terkuat, atau atas keperluan. Biasiswa dianugerahkan berdasarkan keupayaan pelajar untuk melaksanakan dalam persekitaran kelas dinamik dan mereka yang menunjukkan potensi kepimpinan perniagaan.

Tuisyen untuk 2020-21

 • Boston: $ 76,200
 • San Francisco: $ 78,300
 • London: £ 54,600
 • Dubai: AED 281,000

Hult International Business School berhak untuk membuat perubahan dalam kursus yang ditawarkan, keperluan untuk tamat pengajian, lokasi, yuran program, dan penginapan pada bila-bila masa tanpa notis. Sila pastikan anda telah membaca dan memahami terma dan syarat kami, yang anda akan diminta untuk menerima pada saat mengemukakan permohonan anda.

Tarikh Akhir Kemaskini May 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mi ... Baca lebih lanjut

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mindset needed to thrive in a time of change, and lifelong learning opportunities so that they can stay on the cutting edge long past graduation. Baca Ringkas
London , Cambridge , San Francisco , Dubai , Shanghai , London , New York + 6 Lagi Kurang

Akreditasi