MBA - Sarjana Pentadbiran Perniagaan dengan Pengkhususan Pemasaran

Umum

3 lokasi tersedia

Penerangan Program

Maju ke Tahap Seterusnya dalam Kerjaya Anda

Tumpuan pendidikan kami menggabungkan kemahiran perniagaan yang penting dengan perspektif global yang penting untuk berjaya pada abad ke-21.

Terdapat dalam Bilik Darjah atau Dalam Talian

Ijazah MBA boleh didapati secara dalam talian, memberi peluang kepada mereka yang jadual dan / atau jarak dari kampus FDU sebaliknya akan membatasi pilihan mereka.

MBA dengan Enam Pengkhususan Berbeza

 • Perakaunan
 • Kewangan
 • Perniagaan Antarabangsa
 • Pengurusan
 • Pemasaran
 • Pengurusan Farmaseutikal

4 1 Gelaran BA-MBA Gabungan

Seni liberal atau pelajar siswazah perniagaan boleh memperoleh MBA dengan satu tahun pengajian tambahan melalui pilihan inovatif ini. Direka untuk pelajar termotivasi, Ijazah Gabungan menyediakan anda dengan perspektif yang lebih luas dan kemahiran teknologi yang diperlukan untuk menguruskan perusahaan yang terlibat dalam perniagaan global.

Sabtu MBA @ FDU

Saturday MBA @ FDU mempunyai campuran seimbang dalam pengajian dalam talian dan dalam talian yang membawa kepada MBA dalam masa kurang dari 21 bulan. Dengan harga yang kompetitif, MBA umum 30 hingga 42 kredit ini merupakan pilihan ideal untuk jurusan perniagaan dan bukan perniagaan. Individu yang mempunyai latar belakang perniagaan akademik terdahulu boleh dikecualikan daripada beberapa atau semua kursus yayasan (berjumlah 12 kredit). Kelas Sabtu sepanjang hari ditawarkan, secara purata, setiap hujung minggu yang lain; keseimbangan kajian lain berlaku dalam talian.

Pengkhususan Pemasaran MBA

Kurikulum Pemasaran menyediakan pelajar dengan asas yang mantap dalam asas strategi pemasaran, tingkah laku pengguna dan penyelidikan pemasaran.

Pelajar membina asas ini dengan memilih dari beberapa pilihan pemasaran di kawasan khusus. Pemilihan elektif biasanya didorong oleh matlamat kerjaya pelajar dan termasuk bidang seperti penyelidikan pemasaran, pengiklanan, jualan dan promosi.

Pengkhususan ini ditawarkan di Kampus Florham dan Metropolitan.

Keperluan Ijazah

Semua pelajar yang mendaftar dalam program MBA mesti melengkapkan Kurikulum Teras MBA sebagai tambahan kepada keperluan pengkhususan mereka yang disenaraikan di bawah.

Keperluan Pengkhususan (10 Kredit)

Kursus yang Diperlukan

 • Penyelidikan Pemasaran MKTG6602
 • Perilaku Pengguna MKTG6603

Pilihan (Pilih Tiga)

 • Komunikasi Pemasaran MKTG6605
 • Strategi Pemasaran Digital MKTG6111
 • Strategi Media Sosial MKTG6112
 • Strategi Pemasaran Bergerak MKTG6113
 • Kajian Bebas Sarjana MKTG6800
Tarikh Akhir Kemaskini Julai 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Accredited by the world's preeminent business school authority, the AACSB International, Silberman College offers baccalaureate and master's degrees on both New Jersey campuses, as well as professiona ... Baca lebih lanjut

Accredited by the world's preeminent business school authority, the AACSB International, Silberman College offers baccalaureate and master's degrees on both New Jersey campuses, as well as professional development tracks and the Executive MBA.The College also offers an undergraduate degree option in Vancouver. Baca Ringkas
Madison , Teaneck , Vancouver + 2 Lagi Kurang

Akreditasi

AACSB Accredited