MBA - Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan - PRESENCIAL

Umum

Penerangan Program

MBA Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan Sekolah Perniagaan EUDE mempunyai tujuan utama untuk mempersiapkan anda sebagai pemimpin untuk menduduki jawatan yang lebih bertanggungjawab dan mengetahui semua bidang syarikat dari visi global dan terkini. Begitu juga, anda akan memperoleh semua pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk memulakan dan memimpin projek anda sendiri.

Program MBA EUDE membolehkan anda mengetahui dan memahami semua bidang pengurusan syarikat dengan pendekatan global dan dari perspektif pengurusan perniagaan. Latihan yang direka dan disediakan oleh para eksekutif syarikat nasional dan antarabangsa yang terbaik dan disesuaikan dengan keperluan anda, kami menawarkan pilihan untuk melakukan MBA anda dalam modaliti dalam talian, sepenuh masa atau eksekutif.

Dengan MBA Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan, anda akan memperoleh pertumbuhan dalam perkembangan profesional anda dan peningkatan tenaga kerja di pasaran . Terima kasih kepada metodologinya, program kami adalah kipas kerjaya profesional anda, sejak tahun EUDE MBA bersamaan dengan 8 tahun pengalaman profesional. Dengan ini, anda akan menjadi profesional yang sempurna yang syarikat sedang mencari.

114036_MBA2.jpeg

Kompetensi dan Kelayakan Profesional dalam Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan - MBA

Menyedari MBA Sarjana dalam Pentadbiran dan Pengurusan Perniagaan dalam mana-mana modaliti anda akan memperoleh kecekapan profesional dan peribadi yang berikut :

 • Melaksanakan tugas Pengurusan Kanan.
 • Berikan tanggungjawab dalam konsep dan pelaksanaan keputusan strategik.
 • Menubuhkan, mengurus dan mengawal elemen kewangan utama syarikat.
 • Strategik menguruskan pasukan kerja di kawasan masing-masing, serta meningkatkan dan mengurus bakat kakitangan organisasi.
 • Mewujudkan dan mengurus pelaksanaan strategi dan dasar pemasaran yang berbeza yang disesuaikan dengan persekitaran global, persaingan dan persekitaran semasa dengan sokongan teknologi.
 • Membangunkan tugas pengurusan penting Komunikasi, Kualiti, Pengurusan Perubahan Organisasi dan Budaya Korporat.

Di samping itu, EUDE Online MBA telah diiktiraf oleh kedudukan paling berprestij dalam sektor ini:

"MBA - Pengurusan dan Pengurusan Perniagaan Online di Sekolah Perniagaan EUDE telah dianggap sebagai salah satu MBA terbaik di dunia mengikut Kedudukan Pendidikan Perniagaan harian akhbar harian Financial Times."

Program Sarjana dalam Pentadbiran dan Pengurusan Perniagaan - MBA

 1. Pengurusan dan Organisasi Syarikat
 2. Strategi Syarikat
 3. Pengurusan Sumber Manusia
 4. Pengurusan Pemasaran dan Perdagangan
 5. Pengurusan Kewangan
 6. Perdagangan Asing
 7. Jabatan Operasi, Logistik dan Kualiti
 8. Keusahawanan, Inovasi Teknologi dan Kaedah-kaedah Inovasi
 9. Kecekapan Arahan
 10. Aspek Undang-undang
 11. Projek Sarjana Akhir

Projek Tesis Induk (PFM) bertujuan untuk aplikasi praktikal pengetahuan dan alat yang diperoleh oleh pelajar semasa program ini, kepada inisiatif keusahawanan atau penambahbaikan yang substansial terhadap kegiatan perniagaan yang ada, melalui pengembangan Rencana Bisnis o Pelan Perniagaan.

* PFM adalah mandatori hanya untuk modaliti tatap muka.

Metodologi Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan - MBA

Metodologi kerja yang dibangunkan di EUDE Business School yang diterapkan di dalam MBA Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan berdasarkan EUDE Kes. Latihan yang praktikal adalah asas yang terbaik untuk pelajar memperoleh pengetahuan, kemahiran dan pengalaman yang diperlukan oleh syarikat. Kes-kes yang dikembangkan di setiap bidang pengetahuan adalah kisah kejayaan yang menawarkan pelajar margin untuk analisis dan perbincangan.

Kelas dengan kumpulan kecil atau Kampus Maya EUDE , sebuah platform Eropah yang terkemuka , akan menjadi forum yang paling sesuai supaya para pelajar dapat berkongsi pandangan dan refleksi mereka pada setiap dokumen.

Sukatan pelajaran telah disediakan di bawah pengawasan dan nasihat syarikat terkemuka di sektor ini, serta fakulti yang terdiri daripada eksekutif dan bekas pengarah syarikat multinasional dan nasional (Telefonica, Deloitte, DHL, Inchaersa, Geindesa, Debebé atau Drommer Consulting) .

Pada akhir program, pelajar akan menyampaikan dan membela Projek Master Akhirnya *. PFM * adalah pelan perniagaan, nyata atau simulasi, di mana pelajar mestilah menggunakan semua pengetahuan dan alat yang diperolehi.

Sepanjang tempoh program pelajar itu akan mempunyai Tutor yang diperibadikan dan makanan yang berterusan oleh guru-guru, yang akan membolehkan pelajar mengetahui pada setiap masa titik penambahbaikan dan kekuatan mereka.

* PFM akan menjadi wajib bagi pelajar dalam mod tatap muka. Seluruh Modaliti dikecualikan dari keperluan ini, kecuali bagi para pelajar yang telah memilih Master of Access untuk gelar rasmi.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

In its mission to provide practical training based on management and leadership in various business enterprises, EUDE Business School, offers students Master and Postgraduate programs designed to trai ... Baca lebih lanjut

In its mission to provide practical training based on management and leadership in various business enterprises, EUDE Business School, offers students Master and Postgraduate programs designed to train professionals from home sector. Baca Ringkas