MBASTUDIES.COM.MY

Cari anda 141 Sambilan {mbastudies-part-time:plural}

A MBA separuh masa, atau Sarjana Pentadbiran Perniagaan, adalah cara terbaik untuk mengambil kesempatan daripada peluang pendidikan siswazah. Direka untuk profesional yang bekerja, jenis program umumnya menawarkan jadual kelas lebih fleksibel daripada ijazah biasa.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dibentangkan kepada graduan setelah tamat dua tahun pengajian yang meliputi tajuk lanjutan khusus seperti perniagaan, pengurusan, kewangan dan perakaunan. Pendapatan MBA boleh memberi graduan kelebihan daya saing berbanding pemohon kerja lain dalam pasaran kerja agresif.

 

{mbastudies-part-time:singular} Sambilan

Hasil Filter

Paruh waktu MBA Program Antarabangsa dengan kerjasama University of Michigan

Fondazione CUOA
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 16 bulan Mac 2020 Itali Altavilla Vicentina

Paruh waktu MBA CUOA adalah program yang berorientasikan di peringkat antarabangsa yang menyediakan peluang untuk belajar dalam konteks multikultural yang merangsang. Pelajar akan membangunkan konsep perniagaan dan organisasi bersepadu dan strategik.

Pengurusan Tenaga MBA Profesional

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Kampus Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 15 bulan Permintaan Maklumat Austria Launceston + 1 lagi

Pengurusan Tenaga MBA menggabungkan kepimpinan dalam tangan dengan kepakaran pengurusan terkini dalam pasaran utama (minyak, gas, nuklear, boleh diperbaharui).

MBA sambilan

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business & Technology
Kampus Sambilan 1 - 6 tahun Pendaftaran Terbuka Luxembourg Luxembourg City

Program MBA Paruh waktu dirancang untuk pekerja profesional yang berpusat di Luxembourg yang bercita-cita untuk memiliki kedudukan kepimpinan dalam ekonomi global esok. Persekitaran perniagaan yang berubah memerlukan program bersepadu yang dicirikan oleh pendekatan pelbagai disiplin.

Antarabangsa mba pembelajaran tindakan

Business School Netherlands
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 24 bulan Permintaan Maklumat Belanda Buren Afrika Selatan Cape Town + 2 lagi

Adakah anda mencari untuk MBA praktikal yang unik yang akan membawa anda seterusnya dalam kerjaya anda? Program Antarabangsa Tindakan Pembelajaran MBA memberi tumpuan kepada pembelajaran gunaan dengan menyelesaikan masa nyata, masalah yang berkaitan dengan kerja dalam organisasi anda sendiri. Ini sambilan, MBA pembelajaran yang disesuaikan membolehkan satu pendekatan yang sangat praktikal untuk mendidik pemimpin perniagaan pada hari ini. The International Action Learning MBA ditawarkan dalam bahasa Inggeris kepada profesional di seluruh dunia yang berminat untuk mencari penyelesaian kepada isu-isu pengurusan semasa, mencapai pengayaan peribadi dan ROI yang besar.

Paruh waktu MBA (Rady FlexMBA)

Rady School of Management
Kampus Sambilan 24 - 30 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat San Diego

Paruh waktu MBA - Pelajar Rady FlexMBA bekerja profesional dengan hasrat untuk inovasi dan pemacu untuk mencipta kejayaan perniagaan. Mereka meneroka idea dan peluang baru dan menemui dan mengembangkan cara untuk mengubah perniagaan dan dunia. Pelajar FlexMBA cemerlang dalam peranan mereka sekarang dan bersedia untuk mengambil lebih banyak tanggungjawab dan membuat sumbangan yang lebih besar. Program MBA paruh waktu membolehkan pelajar mencapai matlamat mereka dan organisasi mereka telah menetapkan untuk pembangunan pendidikan dan profesional mereka.

Sarjana dalam Pentadbiran Perniagaan (sambilan MBA)

Wake Forest University - School of Business
Kampus Sambilan 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Winston-Salem Charlotte + 1 lagi

Program MBA 2 tahun kami adalah program MBA # 1 sambilan di North Carolina, yang direka khusus untuk profesional yang bekerja.

MBA petang

Goizueta Business School
Kampus Sambilan 24 - 36 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Atlanta

Berstruktur untuk profesional yang bekerja, MBA Evening menawarkan persembahan yang anda harapkan dari MBA sepenuh masa tetapi disampaikan dalam jadwal fleksibel, semalam. Peringkat # 1 di Atlanta dan memaparkan kurikulum inovatif yang diajarkan oleh fakulti bertaraf dunia, program kami memberi anda kelebihan dan sambungan yang anda perlukan untuk berjaya di pasaran global dinamik kami. Anda boleh meletakkan pengetahuan dan kemahiran baru untuk digunakan di tempat kerja pada keesokan harinya, yang memberikan keberkesanan hari esok.

Paruh waktu Kelley-Manchester Global MBA

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 24 - 60 bulan Permintaan Maklumat Singapura Singapore

MBA Global Kelley-Manchester menawarkan kepakaran ganda dari kedua-dua sekolah perniagaan UK dan AS dan menggabungkan pengajaran MBA dalam talian yang terbaik di dunia dengan belajar mendalam dan bersemuka di 8 lokasi global.

Eksekutif MBA, Edinburgh

Edinburgh Business School
Kampus Sambilan 2 tahun Januari 2020 United Kingdom Edinburgh

Jika anda ingin memulakan perniagaan atau kemajuan anda sendiri dalam organisasi anda, MBA Eksekutif di Edinburgh Business School , Heriot-Watt University adalah untuk anda.

Flex MBA (XMBA)

SBS Swiss Business School
Kampus Sambilan 15 bulan Feb. 2020 Switzerland Z├╝rich

Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan SBS Flex MBA telah dibangunkan untuk menyediakan pelajar dengan kepakaran ini. Kursus diadakan sekali sebulan di kampus.

Babson MBA untuk Profesional Kerja

Babson College
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Wellesley Boston + 1 lagi

Pilih antara waktu petang waktu dan format pembelajaran yang dicampur dalam talian untuk memperoleh No. 1 MBA dalam keusahawanan semasa bekerja sepenuh masa.

MBA Pengurusan Perniagaan Antarabangsa

Centria University of Applied Sciences
Kampus Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 2 tahun Januari 2020 Finland Kokkola Jakobstad + 2 lagi

Program ini bertujuan menyediakan latihan untuk tugas pakar dan pengurusan dalam perniagaan yang beroperasi di peringkat antarabangsa. Ijazah Sarjana ini dilaksanakan pada skala masa dua tahun. Ijazah Sarjana yang diambil di universiti sains gunaan adalah ijazah kitaran kedua dalam sistem pendidikan tinggi Eropah dan memberikan kelayakan yang sama untuk pegawai-pegawai perbandaran dan negeri sebagai ijazah Sarjana yang diambil di sebuah universiti.

Tongji-Manchester Dual Degree MBA Program

Tongji University, School of Economics and Management
Kampus Sambilan 30 bulan Permintaan Maklumat China Shanghai

MBA Program Dual darjah Tongji-Manchester telah dilancarkan pada tahun 2009 dan ia menggabungkan kursus MBA peringkat tertinggi bagi Manchester Business School dan kursus-kursus khusus Universiti Tongji dalam pengurusan projek.

MBA (Sambilan)

University of San Francisco - School of Management
Kampus Sambilan 2 - 5 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat San Francisco

Ijazah MBA Separa Masa direka bentuk untuk mengubah karier anda semasa anda bekerja - memberikan kemahiran utama dan perspektif baru anda akan segera dimasukkan kembali ke pejabat.

MBA sambilan

Stamford International University
Kampus Sambilan 18 bulan Sept. 2019 Thailand Bangkok Hua Hin + 1 lagi

The signature of Stamford MBA adalah program Part-Time yang dirancang untuk menampung keperluan pelajar bekerja. Ia menggabungkan modul kelas interaktif pada hari Sabtu dengan modul pembelajaran dalam talian yang fleksibel, membolehkan pelajar belajar di luar bilik darjah pada masa yang sesuai untuk mereka. Program ini boleh disiapkan dalam masa 1.5 tahun.