MBASTUDIES.COM.MY

Cari anda 151 Sambilan {mbastudies-part-time:plural}

A MBA separuh masa, atau Sarjana Pentadbiran Perniagaan, adalah cara terbaik untuk mengambil kesempatan daripada peluang pendidikan siswazah. Direka untuk profesional yang bekerja, jenis program umumnya menawarkan jadual kelas lebih fleksibel daripada ijazah biasa.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dibentangkan kepada graduan setelah tamat dua tahun pengajian yang meliputi tajuk lanjutan khusus seperti perniagaan, pengurusan, kewangan dan perakaunan. Pendapatan MBA boleh memberi graduan kelebihan daya saing berbanding pemohon kerja lain dalam pasaran kerja agresif.

 

{mbastudies-part-time:singular} Sambilan

Hasil Filter

Pengurusan Penjagaan Kesihatan MBA Profesional (dalam bahasa Jerman)

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Kampus Sambilan 24 bulan Permintaan Maklumat Austria Launceston

Latihan yang berjaya untuk pemimpin kesihatan menggabungkan pengetahuan perniagaan, kemahiran sosial dan pengetahuan undang-undang

Paruh waktu MBA Program Antarabangsa dengan kerjasama University of Michigan

Fondazione CUOA
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 16 bulan Mac 2020 Itali Altavilla Vicentina

Paruh waktu MBA CUOA adalah program yang berorientasikan di peringkat antarabangsa yang menyediakan peluang untuk belajar dalam konteks multikultural yang merangsang. Pelajar akan membangunkan konsep perniagaan dan organisasi bersepadu dan strategik.

MBA sambilan

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business
Kampus Sambilan 1 - 6 tahun Pendaftaran Terbuka Luxembourg Luxembourg City

Program MBA Paruh waktu dirancang untuk pekerja profesional yang berpusat di Luxembourg yang bercita-cita untuk memiliki kedudukan kepimpinan dalam ekonomi global esok. Persekitaran perniagaan yang berubah memerlukan program bersepadu yang dicirikan oleh pendekatan pelbagai disiplin.

Antarabangsa mba pembelajaran tindakan

Business School Netherlands
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 24 bulan Permintaan Maklumat Belanda Buren Afrika Selatan Cape Town + 2 lagi

Adakah anda mencari untuk MBA praktikal yang unik yang akan membawa anda seterusnya dalam kerjaya anda? Program Antarabangsa Tindakan Pembelajaran MBA memberi tumpuan kepada pembelajaran gunaan dengan menyelesaikan masa nyata, masalah yang berkaitan dengan kerja dalam organisasi anda sendiri. Ini sambilan, MBA pembelajaran yang disesuaikan membolehkan satu pendekatan yang sangat praktikal untuk mendidik pemimpin perniagaan pada hari ini. The International Action Learning MBA ditawarkan dalam bahasa Inggeris kepada profesional di seluruh dunia yang berminat untuk mencari penyelesaian kepada isu-isu pengurusan semasa, mencapai pengayaan peribadi dan ROI yang besar.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA sambilan)

Wake Forest University - School of Business
Kampus Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Winston-Salem Charlotte + 1 lagi

Dua tahun Bangun program Forest MBA adalah program # 1 sambilan MBA untuk profesional yang bekerja di North Carolina, dan 20 bahagian di Amerika Syarikat. Program kami diiktiraf memberikan anda strategik, perspektif global kerana kerja, mengasah keupayaan anda untuk mendekati cabaran dari pelbagai perspektif.

Paruh waktu MBA (Rady FlexMBA)

Rady School of Management
Kampus Sambilan 24 - 30 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat San Diego

Paruh waktu MBA - Pelajar Rady FlexMBA bekerja profesional dengan hasrat untuk inovasi dan pemacu untuk mencipta kejayaan perniagaan. Mereka meneroka idea dan peluang baru dan menemui dan mengembangkan cara untuk mengubah perniagaan dan dunia. Pelajar FlexMBA cemerlang dalam peranan mereka sekarang dan bersedia untuk mengambil lebih banyak tanggungjawab dan membuat sumbangan yang lebih besar. Program MBA paruh waktu membolehkan pelajar mencapai matlamat mereka dan organisasi mereka telah menetapkan untuk pembangunan pendidikan dan profesional mereka.

MBA dalam Pengurusan Kejuruteraan

Westford University College
Kampus Online Sambilan 18 bulan Pendaftaran Terbuka Emiriah Arab Bersatu Sharjah Nigeria Lagos United Arab Emirates Online Afrika Selatan Cape Town Arab Saudi Dammam Bahrain Bahrain Online Dubai Kanada Canada Online Nigeria Online Toronto Abu Dhabi مليسيا Malaysia Online Jordan Amman United Kingdom UK Online + 22 lagi

Pengurus kejuruteraan hari ini perlu dilatih dalam pengurusan umum serta murid kejuruteraan tertentu yang akan digunakan oleh pasukan kejuruteraan untuk diurus. Kejuruteraan

Paruh waktu Kelley-Manchester Global MBA

Manchester Business School, Singapore Centre
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 24 - 60 bulan Julai 2019 Singapura Singapore

MBA Global Kelley-Manchester menawarkan kepakaran ganda dari kedua-dua sekolah perniagaan UK dan AS dan menggabungkan pengajaran MBA dalam talian yang terbaik di dunia dengan belajar mendalam dan bersemuka di 8 lokasi global.

MBA sambilan, Malaysia

Edinburgh Business School
Kampus Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat مليسيا Putrajaya

Anda mempunyai peluang untuk belajar MBA anda secara paruh waktu di kampus universiti inspirasi kami di bandar moden Putrajaya, dan menyertai rangkaian graduan EBS dan profesional perniagaan kami. Anda akan diajar oleh fakulti berpusat di Inggeris yang berpengalaman dan dihormati, mempunyai akses ke kemudahan yang luar biasa dan lulus dengan ijazah berprestij dari Universiti Inggeris yang diiktiraf sepenuhnya oleh Malaysian Qualifications Agency (MQA).

Babson MBA untuk Profesional Kerja

Babson College
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Wellesley Boston + 1 lagi

Pilih antara waktu petang waktu dan format pembelajaran yang dicampur dalam talian untuk memperoleh No. 1 MBA dalam keusahawanan semasa bekerja sepenuh masa.

MBA petang

Goizueta Business School
Kampus Sambilan 24 - 36 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Atlanta

Berstruktur untuk profesional yang bekerja, MBA Evening menawarkan persembahan yang anda harapkan dari MBA sepenuh masa tetapi disampaikan dalam jadwal fleksibel, semalam. Peringkat # 1 di Atlanta dan memaparkan kurikulum inovatif yang diajarkan oleh fakulti bertaraf dunia, program kami memberi anda kelebihan dan sambungan yang anda perlukan untuk berjaya di pasaran global dinamik kami. Anda boleh meletakkan pengetahuan dan kemahiran baru untuk digunakan di tempat kerja pada keesokan harinya, yang memberikan keberkesanan hari esok.

Flex MBA (XMBA)

SBS Swiss Business School
Kampus Sambilan 15 bulan Feb. 2020 Switzerland Zürich

Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan SBS Flex MBA telah dibangunkan untuk menyediakan pelajar dengan kepakaran ini. Kursus diadakan sekali sebulan di kampus.

MBA (Sambilan)

University of San Francisco - School of Management
Kampus Sambilan 2 - 5 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat San Francisco

Ijazah MBA Separa Masa direka bentuk untuk mengubah karier anda semasa anda bekerja - memberikan kemahiran utama dan perspektif baru anda akan segera dimasukkan kembali ke pejabat.

MBA sambilan

Stamford International University
Kampus Sambilan 18 bulan Julai 2019 Thailand Bangkok Hua Hin + 1 lagi

The signature of Stamford MBA adalah program Part-Time yang dirancang untuk menampung keperluan pelajar bekerja. Ia menggabungkan modul kelas interaktif pada hari Sabtu dengan modul pembelajaran dalam talian yang fleksibel, membolehkan pelajar belajar di luar bilik darjah pada masa yang sesuai untuk mereka. Program ini boleh disiapkan dalam masa 1.5 tahun.

OpenBordersMBA

HEC Management School - University of Liège
Kampus Sambilan 18 - 24 bulan Permintaan Maklumat Belgium Liège

Program MBA Eksekutif ini bertujuan untuk menjanjikan para eksekutif yang mempunyai cita-cita untuk menjadi pengurus utama sambil mengejar kerja profesional mereka sepenuh masa.