MBASTUDIES

4 {mbastudies-part-time:plural} dalam Perniagaan Antarabangsa 2020/2021

Sarjana Pentadbiran Perniagaan separuh masa adalah ijazah lanjutan yang menunjukkan kecekapan dalam pengurusan perniagaan dan dicapai dalam tempoh yang lebih lama daripada MBA tradisional. MBA sambilan boleh menjadi ideal untuk pelajar yang tidak dapat menghadiri universiti sepenuh masa.

Apakah MBA paruh waktu dalam Perniagaan Antarabangsa? Program ini memberi tumpuan kepada cabaran dan kemahiran tertentu yang diperlukan untuk bekerja di persekitaran antarabangsa, sama ada di syarikat, bukan keuntungan atau agensi kerajaan. Sesetengah kursus yang diambil oleh seorang pelajar yang mengejar MBA dalam Perniagaan Antarabangsa boleh mengharapkan untuk diselesaikan termasuk masyarakat dan tanggungjawab, teknologi komunikasi, dan etika pengurusan. Kursus-kursus ini mungkin berpunca dalam tesis tuan atau penilaian akhir yang lain.

Pelajar yang mengambil MBA sambilan dalam Perniagaan Antarabangsa boleh mempelajari kemahiran seperti pengurusan projek, pembinaan pasukan dan perakaunan. Kemahiran ini boleh berguna di dalam dan di luar pejabat dan boleh membantu pelajar bergerak dengan lebih cepat ke tangga korporat.

Kos MBA sambilan dalam Perniagaan Antarabangsa akan berbeza bergantung kepada institusi yang menawarkan ijazah dan format ijazah, tradisional atau dalam talian. Pelajar perlu melihat beberapa program sebelum membuat komitmen kepada satu.

MBA dalam Perniagaan Antarabangsa direka untuk menjadikan graduan bersaing di mana-mana syarikat antarabangsa, bukan keuntungan atau agensi kerajaan yang sejajar dengan matlamat kerjaya mereka. Individu boleh mengharapkan permintaan tinggi sebagai akauntan antarabangsa, perunding pengurusan antarabangsa atau pengarah pembangunan perniagaan. Posisi ini menjadi semakin kompetitif, tetapi ijazah lanjutan dapat membantu calon menonjol dalam tumpukan resume.

Paruh waktu Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Program Perniagaan Antarabangsa ditawarkan di seluruh dunia dan seringkali dapat diselesaikan dalam talian. Kelas-kelas dalam talian mungkin sangat mudah untuk pelajar separuh masa yang mempunyai banyak tanggungjawab di luar sekolah. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

4 Hasil dalam Perniagaan Antarabangsa Filter

MBA Antarabangsa Paruh waktu

MIB Trieste School of Management
MBA Sambilan
Sep 2021
<
Separuh masa
<
24 bulan
31 Ogo 2021
English
Itali
Kampus

Part Time MBA Antarabangsa adalah Sarjana Pentadbiran Perniagaan dengan tumpuan antarabangsa yang kuat, yang dijalankan sepenuhnya dalam bahasa Inggeris, yang akan menghubungk ...

Baca lebih lanjut

Mba - integrasi perniagaan ASEAN (ASEAN bi)

Dhurakij Pundit University's International College
MBA Sambilan
Jun 2021
<
Separuh masa
<
3 semester
English
Kampus

Program ini unik direka bagi mereka yang ingin memperoleh kedua-dua pengetahuan dan kemahiran yang perlu untuk kerjaya yang berjaya sebagai eksekutif perniagaan peringkat pert ...

Baca lebih lanjut

Paruh waktu MBA Program Antarabangsa dengan kerjasama University of Michigan

Fondazione CUOA Business School
MBA Sambilan
<
Separuh masa
<
16 bulan
Itali
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Paruh waktu MBA CUOA adalah program yang berorientasikan di peringkat antarabangsa yang menyediakan peluang untuk belajar dalam konteks multikultural yang merangsang. Pelajar ...

Baca lebih lanjut

MBA Perniagaan Antarabangsa

University of Applied Sciences W├╝rzburg-Schweinfurt
MBA Sambilan
<
Separuh masa
<
3 semester
English
Kampus

Perniagaan Antarabangsa MBA ialah kajian lepasan ijazah yang paling terkenal, yang didedikasikan perniagaan antarabangsa dengan tumpuan kepada Asia, Eropah Barat, Tengah dan E ...

Baca lebih lanjut