MBASTUDIES

{mbastudies-part-time:plural} dalam Pentadbiran Perniagaan di Albania

A MBA sambilan adalah cara terbaik untuk meningkatkan kelayakan dan mendapatkan pengetahuan perniagaan yang penting untuk kerjaya cepat bergerak. program ini adalah sangat baik untuk profesional yang bekerja yang memilih untuk mengambil kelas pada hujung minggu atau pada waktu malam.

Pendidikan tinggi di Albania yang ditawarkan oleh 13 universiti awam. Yang paling baru-baru ini adalah Universiti Durres, yang dibuka pada bulan September 2006. Universiti Sukan di Tirana (Universiteti i Sporteve i Tiranës) dahulunya Akademi Latihan Jasmani dan Sukan, dari tahun 2010. Universiti Seni suatu masa dahulu Akademi Seni Halus (Akademia e Arteve) dari tahun 2011. Di samping itu, terdapat 46 universiti swasta dan fakulti di Albania. Semua universiti mempunyai beberapa fakulti. Yang dikenali sebagai "sekolah bukan universiti " memberikan program-program pendidikan yang lebih tinggi daripada dua tahun.

{mbastudies-part-time:singular} dalam Pentadbiran Perniagaan di Albania

1 Hasil dalam Pentadbiran Perniagaan, Albania Filter

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

University of New York - Tirana (UNYT)
MBA Sambilan
<
Separuh masa
<
12&nbsp;-&nbsp;17 bulan
English
Kampus

Program-program MBA yang sesuai untuk graduan yang mahu mengambil satu langkah ke hadapan dalam pendidikan mereka sebelum mereka menjalankan menggigil pekerjaan.

Baca lebih lanjut