$close

Penapis

Lihat Hasil

{mbastudies-part-time:plural} dalam Pengurusan Projek 2022

Sarjana Pentadbiran Perniagaan separuh masa, atau MBA, biasanya merupakan ijazah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang memberi tumpuan kepada satu atau lebih bidang pengurusan perniagaan. Kebanyakan sekolah memerlukan anda mempunyai pengalaman dalam perniagaan sebelum memohon program ini. Anda mungkin masih tertanya-tanya, apakah MBA sambilan dalam Pengurusan Projek? Dalam sebarang struk… Baca lebih lanjut

Sarjana Pentadbiran Perniagaan separuh masa, atau MBA, biasanya merupakan ijazah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang memberi tumpuan kepada satu atau lebih bidang pengurusan perniagaan. Kebanyakan sekolah memerlukan anda mempunyai pengalaman dalam perniagaan sebelum memohon program ini.

Anda mungkin masih tertanya-tanya, apakah MBA sambilan dalam Pengurusan Projek? Dalam sebarang struktur perniagaan, ada projek yang perlu diselesaikan tepat pada waktunya dan dalam anggaran tertentu. Untuk memenuhi keperluan ini, kebanyakan program memerlukan pemilihan teras termasuk strategi pengurusan dan kewangan. Dalam program sekolah tertentu, anda boleh memberi tumpuan kepada pelaporan kewangan dan alat yang berkaitan dengan tugas itu, atau kepentingan etika dan tanggungjawab sosial.

Melengkapkan ijazah yang lebih tinggi sering memerlukan organisasi dan pengurusan masa, dua kemahiran yang anda boleh harapkan untuk belajar ketika mengikuti MBA. Kemahiran ini juga digunakan untuk kehidupan harian anda dan boleh menjadikan anda lebih cekap. Kemahiran lain yang mungkin anda dapati ialah pengetahuan tentang program komputer canggih, yang boleh membantu anda menggunakan program bukan perniagaan lain untuk tujuan peribadi.

Kos MBA sambilan sebahagian besarnya bergantung kepada tempat anda melanjutkan pelajaran. Sesetengah perkara yang perlu dipertimbangkan semasa membuat belanjawan anda termasuk yuran pendaftaran, kos buku, penginapan dan makanan. Bekerja pada waktu separuh darjah ini sering bermakna anda boleh menyebarkan kos ini dalam tempoh yang lebih lama, yang dapat membuat anggaran lebih mudah.

Dengan MBA dalam Pengurusan Projek, anda boleh mencari pelbagai jawatan dalam struktur perniagaan standard. Pengurus projek, penganalisis projek dan pengarah operasi hanya beberapa tajuk kerja yang anda boleh memohon. Prinsip-prinsip dalam program ijazah ini juga boleh digunakan untuk mengurus projek-projek dalam bidang bukan keuntungan, sekolah dan institusi perubatan. Jika anda memberi tumpuan kepada etika pengurusan perniagaan, maka anda boleh mencari kerja di dalam dunia undang-undang sebagai pengurus kontrak dan rundingan, pengurus portfolio, dan banyak lagi.

Program MBA dalam pengurusan projek boleh didapati di seluruh dunia. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
WU Executive Academy
Vienna, Austria

Pengurusan Projek MBA Profesional menyediakan para eksekutif dengan alat terkini dan kepakaran utama untuk mengoptimumkan pengurusan projek mereka - dari permulaan kepada kesi ... +

Pengurusan Projek MBA Profesional menyediakan para eksekutif dengan alat terkini dan kepakaran utama untuk mengoptimumkan pengurusan projek mereka - dari permulaan kepada kesimpulan yang berjaya. Dari projek kos dan reka bentuk organisasi kepada pengurusan risiko dan ketidakpastian projek, fakulti pakar berkongsi pandangan mendalam, metodologi yang diuji dan membantu membangunkan kemahiran sosial yang digilap yang projek dan proses pengurus perlu memberikan kualiti, hasil yang mampan dan memimpin pasukan mereka untuk berjaya. -
MBA Sambilan
Separuh masa
18 bulan
English
Nov 2022
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online