$close

Penapis

Lihat Hasil

2 {mbastudies-part-time:plural} dalam Pengurusan Antarabangsa 2022

MBA sambilan ialah satu cara untuk mendapatkan ijazah lanjutan tanpa mengorbankan seberapa banyak masa dari pekerjaan anda sekarang. Jika anda tidak keberatan mengambil masa lebih lama untuk melengkapkan program ini, ini boleh menjadi pilihan yang baik untuk menyebarkan masa dan wang anda. Apakah MBA dalam Pengurusan Antarabangsa? Program ini biasanya menumpukan pada bagaimana perniagaan boleh m… Baca lebih lanjut

MBA sambilan ialah satu cara untuk mendapatkan ijazah lanjutan tanpa mengorbankan seberapa banyak masa dari pekerjaan anda sekarang. Jika anda tidak keberatan mengambil masa lebih lama untuk melengkapkan program ini, ini boleh menjadi pilihan yang baik untuk menyebarkan masa dan wang anda.

Apakah MBA dalam Pengurusan Antarabangsa? Program ini biasanya menumpukan pada bagaimana perniagaan boleh mengendalikan diri mereka di pasaran global sambil mengekalkan perkaitan tempatan. Sesetengah program hanya memerlukan ijazah sarjana muda, tetapi yang lain memerlukan beberapa tahun pengalaman kerja. Kursus yang mungkin anda ambil termasuk komunikasi lintas budaya, pengurusan sumber kewangan, kewangan korporat, kaedah kuantitatif dan pengurusan inovasi. Anda juga boleh memilih untuk memberi tumpuan kepada kawasan antarabangsa tertentu, seperti Eropah atau Asia.

Terdapat pelbagai kemahiran yang boleh anda perolehi semasa program ijazah ini, termasuk pengurusan masa, kepimpinan dan komunikasi. Menguruskan masa anda boleh menjadikan aktiviti sehari-hari anda lebih cekap, sedangkan komunikasi dan kepimpinan dapat memberi anda keyakinan terhadap tetapan sosial.

Bekerja pada waktu separuh darjah boleh menghabiskan kurang setiap semester kerana membeli buku kurang dan mendaftar untuk kelas yang lebih sedikit, tetapi setiap sekolah memerlukan kos yang berbeza. Untuk menentukan berapa banyak wang yang anda perlukan, anda juga harus mempertimbangkan kos perjalanan untuk mana-mana kelas yang tidak boleh diambil secara dalam talian.

Program pengurusan antarabangsa boleh menyediakan anda untuk pelbagai kerjaya. Sesetengah tajuk pekerjaan untuk mencari termasuk penganalisis kewangan, pakar perdagangan dan pegawai perkhidmatan asing. Perniagaan yang menyewa graduan MBA adalah syarikat saham, bank dan institusi kewangan lain. Oleh kerana tumpuan antarabangsa, adalah mungkin untuk mencari kerja di hampir mana-mana negara.

Sebagai mata pelajaran antarabangsa, program MBA dalam pengurusan antarabangsa boleh didapati di seluruh dunia. Dengan banyak sekolah yang menawarkan pilihan dalam talian, ambil masa untuk menentukan apa yang paling sesuai untuk gaya hidup anda. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
Horizons University
Paris, Perancis

MBA dalam Pengurusan Antarabangsa memberi tumpuan kepada fungsi kepimpinan dalaman dan luaran khas dari syarikat multinasional (MNC).

MBA dalam Pengurusan Antarabangsa memberi tumpuan kepada fungsi kepimpinan dalaman dan luaran khas dari syarikat multinasional (MNC). -
MBA Sambilan
Separuh masa
2 - 3 tahun
English
Sep 2022
Kampus
Online
 
El Centro de Estudios Económicos y Comerciales
Madrid, Sepanyol

Dengan tujuan menduduki dimensi baru dalam tawaran latihan pascasiswazah, Menéndez Pelayo International University (UIMP) dan Export and Investment ICEX Sepanyol (melalui ICEX ... +

Dengan tujuan menduduki dimensi baru dalam tawaran latihan pascasiswazah, Menéndez Pelayo International University (UIMP) dan Export and Investment ICEX Sepanyol (melalui ICEX-CECO Business School) telah membuat edisi baru Program Rasmi MBA dalam Pengurusan Antarabangsa (bekas Sarjana Pengurusan Perniagaan Antarabangsa), dalam Program Biasiswa ICEX. -
MBA Sambilan
Separuh masa
12 bulan
Sepanyol
Kampus