MBASTUDIES

Sambilan {mbastudies-part-time:plural} dalam Pengajian Ekonomi Mampan di Amerika Zittau Jerman 2021

A MBA sambilan adalah cara terbaik untuk meningkatkan kelayakan dan mendapatkan pengetahuan perniagaan yang penting untuk kerjaya cepat bergerak. program ini adalah sangat baik untuk profesional yang bekerja yang memilih untuk mengambil kelas pada hujung minggu atau pada waktu malam.

Kursus dalam kajian ekonomi yang mampan biasanya memberi tumpuan kepada strategi perancangan dan pembangunan yang mampu memaksimumkan pertumbuhan ekonomi sambil memelihara sumber alam sekitar. Bidang tumpuan mungkin termasuk ekosistem dan hubungan antara ekonomi dan pergantungan manusia.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Bandar Zittau didapati di negeri Saxony bersempadan Poland dan Republik Czech. Rumah untuk 27,500 penduduk, bandar yang ditakrifkan oleh seni bina yang hebat Jerman yang merupakan pemandangan yang menanggung. Ia mempunyai dua institusi terkenal untuk program sains mereka.

Sambilan {mbastudies-part-time:singular} dalam Pengajian Ekonomi Mampan di Amerika Zittau di Jerman

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi Mampan, Zittau Filter

MBA Pengurusan Kelestarian Terpadu - QUAR

University of Applied Sciences Zittau/Goerlitz
MBA Sambilan
<
Separuh masa
<
5 semester
Jerman
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

"Pengurusan Kemapanan Terintegrasi - QUAR" adalah ungkapan dasar Universiti Sains Gunaan Zittau / Görlitz, kursus pengajaran dan pasaran baru yang berorientasikan ap ...

Baca lebih lanjut