MBASTUDIES.COM.MY

Cari anda {mbastudies-part-time:plural} dalam Penjagaan Kesihatan di Austria

program MBA sambilan adalah untuk pelajar yang tidak dapat hadir sepenuh masa universiti. Ini jenis ijazah boleh membantu pelajar belajar banyak mengenai pentadbiran perniagaan, teori, dan pengurusan, menjadikannya pelengkap sempurna untuk ijazah sarjana muda.

The MBA Pengurusan Kesihatan dianjurkan untuk membimbing pelajar mengenai perancangan, penyelarasan, membimbing, dan menyelia penyampaian perkhidmatan penjagaan kesihatan. Ijazah ini meliputi pelbagai topik termasuk penjagaan kesihatan profesional pejabat, hospital dan rumah penjagaan.

Austria, secara rasmi Republik Austria, adalah sebuah republik persekutuan dan negara daratan daripada kira-kira 8470000 orang di Eropah Tengah.

{mbastudies-part-time:singular} dalam Penjagaan Kesihatan di Austria

2 Hasil dalam Penjagaan Kesihatan, Austria Filter

MBA dalam Pengurusan Kesihatan dan Hospital

Management Center Innsbruck
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 2 tahun Pendaftaran Terbuka Austria Innsbruck

Pernahkah anda memikirkan untuk memajukan kerjaya anda dalam industri penjagaan kesihatan? Adakah anda bekerja dalam pengurusan atau pentadbiran di hospital atau kemudahan penjagaan kesihatan di Eropah Timur? Jika ya, anda mungkin ingin mempertimbangkan MBA Pengurusan Hospital dan Penjagaan Kesihatan dalam talian yang ditawarkan secara bersama oleh Management Center Innsbruck (MCI), Charles University yang berprestij dan Institut Advance yang dinamik di Prague.

Pengurusan Penjagaan Kesihatan MBA Profesional (dalam bahasa Jerman)

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Kampus Sambilan 24 bulan Permintaan Maklumat Austria Launceston

Latihan yang berjaya untuk pemimpin kesihatan menggabungkan pengetahuan perniagaan, kemahiran sosial dan pengetahuan undang-undang