Filter
Separuh Masa
United Kingdom Scotland Edinburgh Jenis pengajian: Semua

Terbaik {mbastudies-part-time:plural} dalam Pengajian Ekonomi in Scotland United Kingdom

A MBA sambilan adalah cara terbaik untuk meningkatkan kelayakan dan mendapatkan pengetahuan perniagaan yang penting untuk kerjaya cepat bergerak. program ini adalah sangat baik untuk profesional yang bekerja yang memilih untuk mengambil kelas pada hujung minggu atau pada waktu malam.

Ekonomi adalah bidang kajian yang mengamati dan menganalisis pengeluaran, pengedaran dan penggunaan barangan dan perkhidmatan masyarakat. Topik ini meneroka bagaimana manusia berinteraksi untuk membuat pilihan mengenai peruntukan sumber dan kekayaan.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Edinburgh, ibukota Scotland, telah menetap sekurang-kurangnya dari Zaman Gangsa. Ia tidak hairanlah bahawa beberapa institusi tertua terletak di sana, termasuk universiti keempat tertua. Secara keseluruhan, terdapat empat universiti dan beberapa kolej.

Terbaik {mbastudies-part-time:singular} dalam Pengajian Ekonomi in Scotland di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Edinburgh

Ijazah
Lokasi
United Kingdom
Scotland
Edinburgh
Jenis pengajian
Edinburgh Business School

Jika anda ingin memulakan perniagaan atau kemajuan anda sendiri dalam organisasi anda, MBA Eksekutif di Edinburgh Business School , Heriot-Watt University adalah untuk an ... [+]

Tiada dua orang adalah sama. Keadaan yang berbeza, motivasi yang berbeza, visi kejayaan yang berbeza.

Itulah sebabnya kami menawarkan pengalaman pembelajaran yang sama uniknya. Sama ada anda menyeimbangkan komitmen peribadi dan profesional dan ingin belajar MBA, kami bersedia membantu anda mencapai matlamat anda.

Di sini, ini semua tentang pembelajaran seumur hidup berdasarkan istilah anda; satu konsep yang telah kami cuba untuk dapat diakses sebanyak mungkin individu melalui MBA , Sarjana dan program pra-doktor dan DBA dan PhD .

Meningkatkan pembelajaran anda melalui idea dan pengalaman bersama dengan rakan-rakan pelajar

Program MBA secara sambilan diajarkan oleh fakulti antarabangsa yang berpengalaman di universiti kami di Edinburgh.... [-]

United Kingdom Edinburgh
Januari 2020
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu