Filter
Separuh Masa
United Kingdom Jenis pengajian: Semua

Cari anda {mbastudies-part-time:plural} dalam Pengajian Ekonomi di UK

A MBA separuh masa, atau Sarjana Pentadbiran Perniagaan, adalah cara terbaik untuk mengambil kesempatan daripada peluang pendidikan siswazah. Direka untuk profesional yang bekerja, jenis program umumnya menawarkan jadual kelas lebih fleksibel daripada ijazah biasa.

Ekonomi adalah bidang pengajian yang meneroka topik kekayaan, perbankan, kewangan, pembeli dan trend pengedar, kemelesetan dan banyak lagi. Subjek ini berkaitan dengan pengeluaran dan penggunaan barangan dan perkhidmatan kerana ia berkaitan dengan individu, perniagaan dan negara.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

{mbastudies-part-time:singular} dalam Pengajian Ekonomi di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, United Kingdom

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Edinburgh Business School

Jika anda ingin memulakan perniagaan atau kemajuan anda sendiri dalam organisasi anda, MBA Eksekutif di Edinburgh Business School , Heriot-Watt University adalah untuk an ... [+]

Tiada dua orang adalah sama. Keadaan yang berbeza, motivasi yang berbeza, visi kejayaan yang berbeza.

Itulah sebabnya kami menawarkan pengalaman pembelajaran yang sama uniknya. Sama ada anda menyeimbangkan komitmen peribadi dan profesional dan ingin belajar MBA, kami bersedia membantu anda mencapai matlamat anda.

Di sini, ini semua tentang pembelajaran seumur hidup berdasarkan istilah anda; satu konsep yang telah kami cuba untuk dapat diakses sebanyak mungkin individu melalui MBA , Sarjana dan program pra-doktor dan DBA dan PhD .

Meningkatkan pembelajaran anda melalui idea dan pengalaman bersama dengan rakan-rakan pelajar

Program MBA secara sambilan diajarkan oleh fakulti antarabangsa yang berpengalaman di universiti kami di Edinburgh.... [-]

United Kingdom Edinburgh
Januari 2020
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu