MBASTUDIES.COM.MY

Cari anda {mbastudies-part-time:plural} dalam Pengajian Ekonomi di Sepanyol

program MBA sambilan adalah untuk pelajar yang tidak dapat hadir sepenuh masa universiti. Ini jenis ijazah boleh membantu pelajar belajar banyak mengenai pentadbiran perniagaan, teori, dan pengurusan, menjadikannya pelengkap sempurna untuk ijazah sarjana muda.

Ekonomi adalah sejenis sains sosial yang berkaitan dengan kemajuan dan trend penggunaan dan pengagihan kekayaan masyarakat. Ia mengkaji kelakuan organisasi dan populasi dan bagaimana mereka berinteraksi dengan sumber.

Sepanyol (Sepanyol: España) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

{mbastudies-part-time:singular} dalam Pengajian Ekonomi di Sepanyol

2 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Sepanyol Filter

MBA dalam Kewangan (Bahasa Inggeris)

CIFF Centro Internacional de Formación Financiera
Kampus Sambilan 9 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Madrid

Pelajar antarabangsa mempertimbangkan untuk belajar di luar negara sebagai peluang untuk mengintegrasikan diri mereka ke dalam masyarakat dan dalam ekonomi global dan kadang-kadang sebagai peluang untuk mengakses

MBA dalam Kewangan (Bahasa Sepanyol)

CIFF Centro Internacional de Formación Financiera
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan Permintaan Maklumat Sepanyol Madrid

Model produktif yang diunjurkan untuk masa depan perlu disokong oleh tindakan dan strategi pengkhususan dalam perniagaan dan sektor yang menawarkan peluang yang lebih besar untuk pertumbuhan ekonomi. Tahap kemajuan ekonomi kita