MBASTUDIES.COM.MY

Cari anda {mbastudies-part-time:plural} dalam Pengajian Ekonomi di Romania

A MBA sambilan adalah cara terbaik untuk meningkatkan kelayakan dan mendapatkan pengetahuan perniagaan yang penting untuk kerjaya cepat bergerak. program ini adalah sangat baik untuk profesional yang bekerja yang memilih untuk mengambil kelas pada hujung minggu atau pada waktu malam.

MBA dalam bidang Ekonomi adalah satu program yang direka untuk pelajar-pelajar yang ingin membina kerjaya dalam dunia perniagaan yang pakar dalam bidang Ekonomi. Dalam program ini, pelajar mempelajari kesan sistem kewangan kepada ekonomi dan acuan pelajar global untuk membina kerjaya dalam dunia korporat khususnya dalam bidang kewangan, kerajaan dan perbankan.

Kelayakan universiti Romania amat dihargai dan diiktiraf di Eropah dan seterusnya, yuran pengajian paling murah dan kos hidup di Eropah. Romania mempunyai sejarah lama dan kaya, terutamanya di Bucharest modal dengan 2 juta rakyatnya. Pelajar antarabangsa bersedia untuk belajar di Romania boleh memohon sama ada kepada Kementerian Pelajaran dan Penyelidikan atau universiti Romania yang dipilih, untuk menerima Surat Setuju Terima.

{mbastudies-part-time:singular} dalam Pengajian Ekonomi di Romania

2 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Romania Filter

Mba dengan tumpuan kewangan

DeSales University
Kampus Sambilan 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Center Valley Romania Bucharest Allentown + 3 lagi

MBA with Accounting Concentration

DeSales University
Kampus Sambilan 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Center Valley Romania Bucharest Allentown + 3 lagi