Filter
Separuh Masa
Romania Bucharest Jenis pengajian: Semua

Terbaik {mbastudies-part-time:plural} dalam Pengajian Ekonomi in Bucharest Romania

A MBA sambilan adalah cara terbaik untuk meningkatkan kelayakan dan mendapatkan pengetahuan perniagaan yang penting untuk kerjaya cepat bergerak. program ini adalah sangat baik untuk profesional yang bekerja yang memilih untuk mengambil kelas pada hujung minggu atau pada waktu malam.

Ekonomi MBA adalah program ijazah yang benar-benar terkenal dan pelbagai profesional yang memilih untuk itu. Ini kerana program ijazah ini direka bentuk untuk membantu para pemimpin korporat dalam memahami infrastruktur kewangan dunia. Selain itu, program ijazah ini juga membantu dengan pelbagai teknik pengurusan.

Kelayakan universiti Romania amat dihargai dan diiktiraf di Eropah dan seterusnya, yuran pengajian paling murah dan kos hidup di Eropah. Romania mempunyai sejarah lama dan kaya, terutamanya di Bucharest modal dengan 2 juta rakyatnya. Pelajar antarabangsa bersedia untuk belajar di Romania boleh memohon sama ada kepada Kementerian Pelajaran dan Penyelidikan atau universiti Romania yang dipilih, untuk menerima Surat Setuju Terima.

Bucharest adalah ibu negara Romania dan adalah hab budaya, kewangan, dan industri di negara ini. Bucharest juga bandar terbesar di Romania, mempunyai lebih 3 juta penduduk. Ia mempunyai 34 kampus 16 ini menjadi universiti awam.

Terbaik {mbastudies-part-time:singular} dalam Pengajian Ekonomi in Bucharest di Romania

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Bucharest

Ijazah
Lokasi
Romania
Bucharest
Jenis pengajian
DeSales University

... [+]

{mbastudies-part-time:plural} dalam Pengajian Ekonomi in Bucharest Romania. [-]
Romania Bucharest
Sept. 2019
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
DeSales University

... [+]

Dalam kursus individu, serta sepanjang program, keseimbangan antara pembelajaran kognitif dan afektif akan dicari. Seluruh Program akan memberi keutamaan kepada perkara-perkara etika dan nilai-nilai, serta kebimbangan terhadap hak dan tanggungjawab organisasi-organisasi perniagaan dalam konteks masyarakat yang lebih luas di mana mereka adalah sebahagian.

Kelebihan MBA DeSales

[-]
Romania Bucharest
Sept. 2019
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu