MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik {mbastudies-part-time:plural} dalam Pengajian Ekonomi in Baku Azerbaijan

program MBA sambilan adalah untuk pelajar yang tidak dapat hadir sepenuh masa universiti. Ini jenis ijazah boleh membantu pelajar belajar banyak mengenai pentadbiran perniagaan, teori, dan pengurusan, menjadikannya pelengkap sempurna untuk ijazah sarjana muda.

MBA dalam bidang Ekonomi adalah satu program yang direka untuk pelajar-pelajar yang ingin membina kerjaya dalam dunia perniagaan yang pakar dalam bidang Ekonomi. Dalam program ini, pelajar mempelajari kesan sistem kewangan kepada ekonomi dan acuan pelajar global untuk membina kerjaya dalam dunia korporat khususnya dalam bidang kewangan, kerajaan dan perbankan.

Azerbaijan, secara rasmi Republik Azerbaijan adalah negara terbesar di rantau Caucasus yang terletak di persimpangan Asia Barat dan Eropah Timur

Sebagai ibu negara Azerbaijan, Baku menjadi tuan rumah beberapa, kolej, sekolah-sekolah vokasional dan universiti. Banyak pusat-pusat pembelajaran telah datang tetap; institusi yang lebih tua seperti Universiti Negeri Baku masih mempunyai jumlah pelajar terbesar.

Terbaik {mbastudies-part-time:singular} dalam Pengajian Ekonomi in Baku di Azerbaijan

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Baku Filter

MBA dalam Kewangan

Azerbaijan State University of Economics
Kampus Sambilan 2 tahun Sept. 2019 Azerbaijan Baku