Filter
Separuh Masa
Azerbaijan Baku Jenis pengajian: Semua

Terbaik {mbastudies-part-time:plural} dalam Pengajian Ekonomi in Baku Azerbaijan

program MBA sambilan adalah untuk pelajar yang tidak dapat hadir sepenuh masa universiti. Ini jenis ijazah boleh membantu pelajar belajar banyak mengenai pentadbiran perniagaan, teori, dan pengurusan, menjadikannya pelengkap sempurna untuk ijazah sarjana muda.

MBA dalam bidang Ekonomi adalah satu program yang direka untuk pelajar-pelajar yang ingin membina kerjaya dalam dunia perniagaan yang pakar dalam bidang Ekonomi. Dalam program ini, pelajar mempelajari kesan sistem kewangan kepada ekonomi dan acuan pelajar global untuk membina kerjaya dalam dunia korporat khususnya dalam bidang kewangan, kerajaan dan perbankan.

Azerbaijan, secara rasmi Republik Azerbaijan adalah negara terbesar di rantau Caucasus yang terletak di persimpangan Asia Barat dan Eropah Timur

Sebagai ibu negara Azerbaijan, Baku menjadi tuan rumah beberapa, kolej, sekolah-sekolah vokasional dan universiti. Banyak pusat-pusat pembelajaran telah datang tetap; institusi yang lebih tua seperti Universiti Negeri Baku masih mempunyai jumlah pelajar terbesar.

Terbaik {mbastudies-part-time:singular} dalam Pengajian Ekonomi in Baku di Azerbaijan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Baku

Ijazah
Lokasi
Azerbaijan
Baku
Jenis pengajian
Azerbaijan State University of Economics

... [+]

{mbastudies-part-time:plural} dalam Pengajian Ekonomi in Baku Azerbaijan. diploma Kursus kewangan [-]
Azerbaijan Baku
Sept. 2019
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu