MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik {mbastudies-part-time:plural} dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Scottsdale Amerika Syarikat

A MBA separuh masa, atau Sarjana Pentadbiran Perniagaan, adalah cara terbaik untuk mengambil kesempatan daripada peluang pendidikan siswazah. Direka untuk profesional yang bekerja, jenis program umumnya menawarkan jadual kelas lebih fleksibel daripada ijazah biasa.

Ekonomi adalah sejenis sains sosial yang berkaitan dengan kemajuan dan trend penggunaan dan pengagihan kekayaan masyarakat. Ia mengkaji kelakuan organisasi dan populasi dan bagaimana mereka berinteraksi dengan sumber.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Scottsdale merupakan sebuah bandar yang dibangunkan di kawasan gurun di Arizona. Bandar ini mempunyai pelbagai kolej komuniti yang pakar dalam bidang yang berbeza. Bandar ini mempunyai cuaca panas dan kering tetapi juga mempunyai jarak sehingga beberapa laman web yang paling indah di negeri ini.

Terbaik {mbastudies-part-time:singular} dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Scottsdale di Amerika Syarikat

2 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Scottsdale Filter

Tuan pentadbiran perniagaan dengan penekanan dalam kewangan

Grand Canyon University
Kampus Online Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 lagi

Kolej Perniagaan Colangelo College of Business 'Master of Business Administration (MBA) di Grand Canyon University dengan Penekanan dalam Kewangan menyediakan profesional untuk kerjaya dalam kepemimpinan dan pengurusan.

Tuan pentadbiran perniagaan dengan penekanan dalam perakaunan

Grand Canyon University
Kampus Online Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 lagi

MBA dengan penekanan dalam program perakaunan meneroka pelbagai topik dan prinsip perniagaan, termasuk asas utama praktik pelaporan kewangan, ekonomi dan pemasaran.