Filter
Separuh Masa
Amerika Syarikat Pennsylvania Allentown Jenis pengajian: Semua

Terbaik {mbastudies-part-time:plural} dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Allentown Amerika Syarikat

A MBA sambilan adalah cara terbaik untuk meningkatkan kelayakan dan mendapatkan pengetahuan perniagaan yang penting untuk kerjaya cepat bergerak. program ini adalah sangat baik untuk profesional yang bekerja yang memilih untuk mengambil kelas pada hujung minggu atau pada waktu malam.

MBA dalam bidang Ekonomi adalah satu program yang direka untuk pelajar-pelajar yang ingin membina kerjaya dalam dunia perniagaan yang pakar dalam bidang Ekonomi. Dalam program ini, pelajar mempelajari kesan sistem kewangan kepada ekonomi dan acuan pelajar global untuk membina kerjaya dalam dunia korporat khususnya dalam bidang kewangan, kerajaan dan perbankan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Lehigh lembah adalah kawasan-3 terbesar dari segi penduduk di negeri Pennsylvania. Rantau ini adalah yang paling pesat berkembang di negeri ini dan juga menduduki tempat di seluruh negara yang menjadi tuan rumah penduduk yang besar 821,000. Lehigh Valley adalah pusat pendidikan utama ke negeri ini hosting banyak institusi pengajian tinggi yang berjumlah lebih daripada 10.

Terbaik {mbastudies-part-time:singular} dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Allentown di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Allentown

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Pennsylvania
Allentown
Jenis pengajian
DeSales University

... [+]

{mbastudies-part-time:plural} dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Allentown Amerika Syarikat. [-]
Amerika Syarikat Center Valley Allentown
Sept. 2019
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
DeSales University

... [+]

Dalam kursus individu, serta sepanjang program, keseimbangan antara pembelajaran kognitif dan afektif akan dicari. Seluruh Program akan memberi keutamaan kepada perkara-perkara etika dan nilai-nilai, serta kebimbangan terhadap hak dan tanggungjawab organisasi-organisasi perniagaan dalam konteks masyarakat yang lebih luas di mana mereka adalah sebahagian.

Kelebihan MBA DeSales

[-]
Amerika Syarikat Center Valley Allentown
Sept. 2019
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu