Filter
Separuh Masa
Korea Selatan Jenis pengajian: Semua

Terbaik {mbastudies-part-time:plural} di Korea Selatan 2019

A MBA separuh masa, atau Sarjana Pentadbiran Perniagaan, adalah cara terbaik untuk mengambil kesempatan daripada peluang pendidikan siswazah. Direka untuk profesional yang bekerja, jenis program umumnya menawarkan jadual kelas lebih fleksibel daripada ijazah biasa.

Individu yang telah memperoleh ijazah sarjana muda dan ingin meningkatkan lagi pengetahuan dan latihan mereka boleh memilih untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan, atau MBA. MBA adalah program dua tahun yang boleh membantu menyediakan graduan untuk kerjaya dalam kepimpinan dan pengurusan dalam dunia perniagaan.

Institusi pendidikan tinggi termasuk kolej empat tahun biasa dan universiti. Pendidikan diambil serius di Korea Selatan, dan negara ini adalah rumah kepada beberapa universiti bertaraf dunia, yang kebanyakannya mempunyai perjanjian pertukaran dengan pelbagai universiti luar negara, dan adalah cara yang baik untuk rakyat asing untuk mengalami kehidupan di negara ini.

{mbastudies-part-time:plural} di Korea Selatan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Hanyang University School of Business

... [+]

5. Tempoh pengajian: 2 tahun (4 semester)

[-]
Korea Selatan Seoul
Mac 2020
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Korea University Business School

KUBS Korea MBA adalah program MBA yang pertama yang ditubuhkan pada tahun 1965 di Korea. Ia juga merupakan program MBA terbaik di Korea kerana ia mempunyai kurikulum piaw ... [+]

KUBS Korea MBA adalah program MBA yang pertama yang ditubuhkan pada tahun 1965 di Korea. Ia juga merupakan program MBA terbaik di Korea kerana ia mempunyai kurikulum piawai global dengan jaringan yang kuat dengan rangkaian industri dan alumni kerana sejarah perniagaan pendidikannya yang panjang di Korea.

Pastikan Kerja Hari Anda. tetapi masih mendapat MBA

Kami menawarkan program MBA Korea untuk membolehkan pelajar mengalami MBA bertaraf dunia, sementara mereka mengekalkan pekerjaan seharian mereka. Dengan fakulti, kurikulum dan elektif yang sama sebagai pelajar sepenuh masa, pelajar K-MBA bekerja ke arah mereka dengan jadual yang memenuhi komitmen profesional dan peribadi mereka.... [-]

Korea Selatan Seoul
Mac 2020
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu