close

Penapis

Lihat Hasil

{mbastudies-part-time:plural} dalam CSR 2020/2021

A MBA separuh masa, atau Sarjana Pentadbiran Perniagaan, adalah cara terbaik untuk mengambil kesempatan daripada peluang pendidikan siswazah. Direka untuk profesional yang bekerja, jenis program umumnya menawarkan jadual kelas lebih fleksibel daripada ijazah biasa. Syarikat-syarikat besar bukan sahaja perlu untuk menderma wang dan menggalakkan program-program sosial untuk faedah kewangan, mereka… Baca lebih lanjut

A MBA separuh masa, atau Sarjana Pentadbiran Perniagaan, adalah cara terbaik untuk mengambil kesempatan daripada peluang pendidikan siswazah. Direka untuk profesional yang bekerja, jenis program umumnya menawarkan jadual kelas lebih fleksibel daripada ijazah biasa.

Syarikat-syarikat besar bukan sahaja perlu untuk menderma wang dan menggalakkan program-program sosial untuk faedah kewangan, mereka sering ingin untuk berbuat demikian bagi lebih banyak sebab dermawan. tanggungjawab sosial korporat atau CSR, mengajar pelajar bagaimana untuk mengimbangi keperluan ini dan meningkatkan garis bawah dan reputasi perniagaan, bukan keuntungan dan organisasi kerajaan.

{mbastudies-part-time:singular} dalam CSR

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Steinbeis Universität Berlin - Institute Corporate Responsibility Management
Berlin , Jerman

Program Ijazah Double: MA dalam Pengurusan Bertanggungjawab digabungkan dengan MBA

Program Ijazah Double: MA dalam Pengurusan Bertanggungjawab digabungkan dengan MBA -
MA MBA Sambilan
Separuh masa
2 - 3 tahun
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini