Program Separuh Masa

Separuh Masa Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Sambilan Eksekutif Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah ijazah graduan yang diberikan oleh sekolah perniagaan yang dianjurkan di seluruh jadual yang fleksibel. Penyiapan Separuh Masa MBA atau Sambilan EMBA boleh menyebabkan prospek kerjaya dengan ketara. Bagi pelajar atau profesional yang berminat dalam bidang kepimpinan, keusahawanan, pengurusan, pemasaran, komunikasi, ekonomi dan kewangan, masa MBA sebahagian atau sebahagian masa EMBA boleh membawa kepada pengurusan kerja bukaan peluang dan meningkatkan prospek kerjaya. Banyak universiti di seluruh dunia menawarkan Separuh Masa MBA dan EMBA program.Ia adalah perkara biasa bagi pelajar untuk mengambil kursus-kursus seperti kewangan, analisis kos, kepimpinan, tingkah laku organisasi, pengurusan teknologi dan operasi, pemasaran, dan lain-lain pelbagai berbeza Separuh Masa MBA dan EMBA program dapat banyak - don 't biarkan ia berhenti anda! Mulakan carian anda dengan melihat yang paling popular Separuh Masa MBA dan EMBA program yang disenaraikan di bawah.

MBAs Sambilan yang baru ditambah

The Abu Dhabi School of Management

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Oktober 12, 2018
Program MBA ADSM memberi tumpuan kepada keusahawanan dan inovasi yang disampaikan bersamaan dengan Imperial College Business School, salah satu sekolah perniagaan terulung di dunia. Ia mewujudkan pemimpin strategik mencari penyelesaian kepada isu global dengan kepakaran tempatan dan antarabangsa. MBA kami adalah salah satu yang paling unik di UAE dan… [+] rantau GCC. Sama ada anda bekerja untuk sebuah organisasi besar atau berfikir untuk memulakan perniagaan anda sendiri, MBA ADSM mengembangkan inovasi dan keusahawanan untuk membantu anda memacu peluang baru dan memenuhi cabaran global. [-]

The International Business School Of Scandinaivia Egypt

MBA Am

Oktober 10, 2018
Program MBA Umum adalah untuk pelajar atau pekerja yang ingin meningkatkan dan mengejar kerjaya mereka. Ia ditubuhkan untuk memindahkan kerjaya semasa ke hadapan dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperoleh.

University of South Florida

MBA dalam Perniagaan Lestari

Sept. 25, 2018
Dalam bidang pengajian ini, para pelajar mengkaji bagaimana organisasi hari ini memenuhi "garisan bawah triple keberkesanan organisasi" dengan menangani matlamat kewangan, sosial dan alam sekitar yang semakin ketat untuk perniagaan. Kelestarian kini menjadi tumpuan utama dunia perniagaan.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah Sambilan Pengajian Perniagaan?