Program Separuh Masa

Separuh Masa Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Sambilan Eksekutif Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah ijazah graduan yang diberikan oleh sekolah perniagaan yang dianjurkan di seluruh jadual yang fleksibel. Penyiapan Separuh Masa MBA atau Sambilan EMBA boleh menyebabkan prospek kerjaya dengan ketara. Bagi pelajar atau profesional yang berminat dalam bidang kepimpinan, keusahawanan, pengurusan, pemasaran, komunikasi, ekonomi dan kewangan, masa MBA sebahagian atau sebahagian masa EMBA boleh membawa kepada pengurusan kerja bukaan peluang dan meningkatkan prospek kerjaya. Banyak universiti di seluruh dunia menawarkan Separuh Masa MBA dan EMBA program.Ia adalah perkara biasa bagi pelajar untuk mengambil kursus-kursus seperti kewangan, analisis kos, kepimpinan, tingkah laku organisasi, pengurusan teknologi dan operasi, pemasaran, dan lain-lain pelbagai berbeza Separuh Masa MBA dan EMBA program dapat banyak - don 't biarkan ia berhenti anda! Mulakan carian anda dengan melihat yang paling popular Separuh Masa MBA dan EMBA program yang disenaraikan di bawah.

MBAs Sambilan yang baru ditambah

Campbellsville University

Mba Profesional (pmba)

Oktober 14, 2017
PMBA - MBA Profesional. MBA Profesional dengan Lintasan IT memerlukan pelajar untuk mempunyai pengalaman kerja sebelumnya, bekerja pada masa ini dalam posisi sepenuh masa atau separuh masa, menyelesaikan latihan, atau membayangi pekerjaan.

FGV

OneMBA

Oktober 14, 2017

Sqore - Student Competition

Memenangi Mba Eksekutif Masa Separuh Masa 25% Di Sekolah Perniagaan Hertfordshire

Oktober 12, 2017
MBA ini membolehkan anda mengembangkan kemahiran kepemimpinan strategik kritis dan reflektif yang anda perlukan untuk berjaya dalam dunia yang tidak menentu. Ia akan mencabar andaian anda, memupuk pemikiran yang fleksibel, membuat keputusan yang berkesan dan pengurusan yang bertanggungjawab. Kursus MBA ini diakreditasi sepenuhnya oleh Persatuan MBA… [+] (AMBA) dan kami disahkan oleh Akademi Kepimpinan NHS. [-]

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah Sambilan Pengajian Perniagaan?