Program Separuh Masa

Separuh Masa Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Sambilan Eksekutif Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah ijazah graduan yang diberikan oleh sekolah perniagaan yang dianjurkan di seluruh jadual yang fleksibel. Penyiapan Separuh Masa MBA atau Sambilan EMBA boleh menyebabkan prospek kerjaya dengan ketara. Bagi pelajar atau profesional yang berminat dalam bidang kepimpinan, keusahawanan, pengurusan, pemasaran, komunikasi, ekonomi dan kewangan, masa MBA sebahagian atau sebahagian masa EMBA boleh membawa kepada pengurusan kerja bukaan peluang dan meningkatkan prospek kerjaya. Banyak universiti di seluruh dunia menawarkan Separuh Masa MBA dan EMBA program.Ia adalah perkara biasa bagi pelajar untuk mengambil kursus-kursus seperti kewangan, analisis kos, kepimpinan, tingkah laku organisasi, pengurusan teknologi dan operasi, pemasaran, dan lain-lain pelbagai berbeza Separuh Masa MBA dan EMBA program dapat banyak - don 't biarkan ia berhenti anda! Mulakan carian anda dengan melihat yang paling popular Separuh Masa MBA dan EMBA program yang disenaraikan di bawah.

MBAs Sambilan yang baru ditambah

EGADE Business School

MBA Dalam Perniagaan Dan Strategi Global

Og 6, 2018
MBA dalam Perniagaan dan Strategi Global adalah program MBA global dua peringkat dengan Belk College of Business di University of North Carolina di Charlotte (UNCC), dan merupakan perkongsian yang berjaya di antara dua sekolah perniagaan berprestij dalam pendidikan pemimpin global.

Husson University

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Og 13, 2018
Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan mencerminkan kepercayaan Husson bahawa pendidikan yang baik adalah lebih daripada sekadar teori dan buku. Program siswazah kami direka bentuk untuk membangunkan dan mengukuhkan kemahiran anda dalam analisis, membuat keputusan dan kepimpinan.

International Institute of Business, Business School (IIB)

MBA Am

Og 11, 2018
Program MBA Am di Institut Perniagaan Antarabangsa adalah program untuk para pemimpin muda dan pengurus, yang terlibat dalam bidang pengambilan keputusan di cawangan yang berbeza dan bidang fungsional baik dalam syarikat-syarikat nasional dan antarabangsa yang penting dan di syarikat-syarikat kecil dan perniagaan pertengahan.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah Sambilan Pengajian Perniagaan?