Sarjana Pentadbiran Perniagaan - Pengurusan Perniagaan Antarabangsa Centria University of Applied Sciences

  • Kelayakan: Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan (90 kredit)
  • Tempat belajar: 20
  • Tempoh permohonan: 2020

Program ini bertujuan menyediakan latihan untuk tugas pakar dan pengurusan dalam perniagaan yang beroperasi di peringkat antarabangsa. Beberapa kursus yang ditawarkan berkaitan dengan pelancongan dan pengurusan acara. Ijazah Sarjana ini dilaksanakan pada skala masa dua tahun. Ijazah kedua (Sarjana) yang diambil di universiti sains gunaan adalah ijazah kitaran kedua dalam sistem pendidikan tinggi Eropah dan memberikan kelayakan yang sama untuk pegawai-pegawai perbandaran dan negeri sebagai ijazah Sarjana yang diambil di universiti.

Siapa Program Sarjana untuk?

Anda layak jika anda mempunyai ijazah pendidikan tinggi yang telah siap di Finland atau ijazah tinggi dalam bidang pengajian yang diselesaikan di luar Finland. Anda juga perlu mempunyai sekurang-kurangnya tiga tahun pengalaman kerja dalam perniagaan dan pentadbiran dan arahan bahasa Inggeris yang diperlukan untuk kajian.

Apakah Objektif Program? Program ini bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan profesional pelancongan dan pengurusan acara antarabangsa. Setelah menyelesaikan program ini, pelajar itu telah berkembang menjadi profesional pengurusan perniagaan, mampu membuat keputusan bebas, bekerja dengan pihak pengurusan atau menuntut tugas pakar dalam perniagaan yang beroperasi di pasaran antarabangsa atau pariwisata dan perniagaan perencanaan acara.

Bagaimanakah Kajian yang Diatur?

Kaedah pembelajaran multimodal digunakan. Kursus kebanyakan ditawarkan dalam talian termasuk dua sesi dua hari pada purata setiap kursus. Penekanan pembelajaran adalah kerja bebas serta menyelesaikan tugas pembelajaran dan projek pembangunan yang jauh. Tesis sebagai projek pembangunan adalah bahagian penting dalam kajian. Kandungan Pengajian

Kajian pada musim bunga pertama memberi tumpuan kepada pelancongan dan pengurusan acara dan pada musim luruh dalam perniagaan dan pengurusan antarabangsa. Tesis akhir terdiri daripada projek pembangunan yang dijalankan oleh perniagaan atau organisasi lain. Lampiran di sebelah kanan menunjukkan struktur kajian.

Profil Pekerjaan

Kebanyakan graduan program ini bekerja dalam bidang pakar atau pengurusan yang berbeza dalam perniagaan serta industri pelancongan dan acara. Di bawah undang-undang Finland, seseorang yang telah mengambil ijazah Sarjana di sebuah universiti sains gunaan layak untuk jawatan atau jawatan dalam sektor awam yang mana keperluan kelayakan adalah ijazah pertama kitaran kitaran / kedua. Dalam sesetengah kes, keperluan kelayakan juga termasuk penyiapan pengajian dalam bidang pengajian tertentu tertentu.

Cara Pengajian

Kursus program ini diajarkan pada waktu petang hari Jumaat dan Sabtu, sebahagiannya dalam talian, yang membolehkan para pelajar bekerja semasa pengajian mereka.

Program diajar dalam:
  • English
Kursus ini Lokasi Kampus, Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Start Date
Duration
Sambilan
Price
6,000 EUR
Yuran pengajian hanya dikenakan kepada pelajar bukan EU. Baca lebih lanjut mengenai yuran pengajian dan biasiswa di laman web kami.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan 2020
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jan 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

MBA in Finland - Centria UAS