Read the Official Description

Gambaran keseluruhan

Ini adalah kursus MBA yang mencabar, pantas dan merangsang, yang direka untuk menawarkan kemahiran perniagaan dan pengurusan khusus industri yang anda perlukan untuk membina kerjaya yang berjaya dalam pengurusan fesyen antarabangsa.

Kursus ini menawarkan pemahaman yang komprehensif tentang perniagaan fesyen, bukannya mengajar anda untuk menjadi pereka atau pengeluar, supaya anda dapat membina kerjaya dalam pengurusan atau kepimpinan. Ia memberi tumpuan kepada perubahan global dan teknologi yang mencirikan industri dalam beberapa tahun kebelakangan; pengurusan reka bentuk fesyen dan pembangunan produk; dan strategi pembuatan dan fesyen antarabangsa.

Anda mungkin baru saja menyelesaikan ijazah sarjana, fesyen atau apa-apa disiplin lain. Sebagai alternatif, anda mungkin telah bekerja untuk beberapa waktu dan ingin mempercepatkan perkembangan kerjaya anda dalam fesyen, atau untuk membuat perubahan ke fesyen untuk kali pertama.

Kenapa Pilih Kursus ini?

Kursus ini direka untuk menangani keperluan generasi baru pengurus industri fesyen. Mencabar dan merangsang, ia menggabungkan kualiti tertinggi pengajaran dan sokongan akademik dengan input langsung dari industri fesyen.

Modul

Strategi Mampan - dari Perancangan ke Pelaksanaan Pemasaran dalam Kewangan Umur Global, Pembiayaan dan Perundangan - Rangka Kerja untuk Kejayaan Mengetuai Kaedah Penyelidikan Perniagaan atau Pengendalian Pengurusan Dunia atau Keusahawanan

Akreditasi

Apabila berjaya menyelesaikan kursus dan modul terpilih anda akan dianugerahkan Sijil Tahap 7 CMI dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan . Tertakluk kepada pendaftaran sebagai ahli CMI.

Peluang Beasiswa

Coventry University London gembira dapat melancarkan beberapa biasiswa untuk pelajar Inggeris dan antarabangsa. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai Beasiswa kami dengan melihat laman web kami.

Mula Tarikh

Pengurusan Fesyen MBA Antarabangsa bermula tarikh pada bulan Oktober 2018 dan Januari 2019.

Syarat kemasukan

Gelaran kepujian kualiti yang baik atau setaraf. Permohonan dari calon yang mempunyai ijazah setara dan pengalaman yang relevan akan dipertimbangkan secara individu. Pengalaman kerja adalah wajar tetapi tidak penting.

Prospek Masa Depan

"Saya kini bekerja sebagai Pembantu Pengurus Produk untuk C

Program taught in:
English

See 4 more programs offered by Coventry University London »

Last updated May 22, 2018
This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Jan. 2020
Duration
1 - 2 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
16,184 GBP
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Sept. 30, 2019
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
Dis. 31, 2019
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
Sept. 30, 2019

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date
Dis. 31, 2019