MBA Paruh waktu Global

Meningkatkan. Tukar arah. Mengubah kerjaya anda.

Lokasi: Sao Paulo, Brazil

Mengalami bengkel yang memotivasi, projek kumpulan yang mencabar dan rakan sekerja yang memberi inspirasi. Dengan program global yang fleksibel ini anda boleh belajar dengan kami di Manchester, Dubai, Shanghai, Singapura, Hong Kong atau São Paulo. Tetapkan diri anda di tempat kerja dari hari pertama.

MBA Part Time Global Manchester direka untuk memenuhi keperluan kerja dan komitmen peribadi, memberikan anda fleksibiliti untuk belajar apabila ia sesuai dengan yang terbaik.

Pengajaran kelas dunia disampaikan dalam blok di bengkel kediaman, dilengkapi dengan aktiviti dalam talian untuk memperkayakan pengalaman pembelajaran. Ini bermakna waktu fizikal anda di luar pejabat dijadualkan terlebih dahulu untuk gangguan kerjaya yang minimum. Sekiranya kerjaya anda membawa anda ke luar negeri, anda boleh melanjutkan pengajian dengan lancar di salah satu daripada enam pusat global kami.

Program ini diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris dan kami membawa ahli akademik Alliance MBS ke Sao Paulo untuk kelas. Di Brazil, kami mengendalikan Global MBA dengan kerjasama FGV, sebuah sekolah perniagaan tempatan yang berprestij, dan beberapa modul dalam program ini diajar oleh ahli akademik mereka mengikuti program yang sama di peringkat global.

Pendekatan pembelajaran campuran kami memberikan gabungan pembelajaran dan pembelajaran praktikal yang seimbang dengan rakan sejawat global. Semester biasa akan merangkumi sehingga tiga bengkel bersemuka, dihantar kembali ke salah satu pusat kami di seluruh dunia. Di samping itu, anda akan menghadiri sesi tutorial dalam talian, belajar dalam talian dalam persekitaran e-pembelajaran khusus, dan mengambil bahagian dalam perbincangan forum dengan e-tutors dan rakan sekerja.

(pertanyaan perlu diarahkan kepada contato@mbsbrazil.com.br )

Program diajar dalam:
  • English
Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 4, 2018
Kursus ini Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Start Date
Duration
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date