MBA Eksekutif

MIRBIS - Moscow International Higher Business School

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

MBA Eksekutif

MIRBIS - Moscow International Higher Business School

Program MBA Eksekutif - peta jalan untuk pemimpin yang berjaya - difokuskan untuk menyelesaikan masalah "langkah seterusnya": dalam pembangunan syarikat (perniagaan) dan kecekapan pengurus

Faedah Program

 • Program MBA Eksekutif dibangunkan berdasarkan perkongsian 30 tahun dengan lebih dari 125 syarikat Rusia dan asing, serta sekolah mitra MIRBIS di Perancis, Jerman, Itali dan Amerika Syarikat.
 • Program MBA Eksekutif Institut MIRBIS dipanggil untuk mencari jawapan kepada soalan-soalan: apakah pemimpin yang berkesan yang diperlukan hari ini untuk syarikat bekerja dengan berkesan esok.
 • Tiga projek kumpulan disiplin (strategi, pemasaran, kewangan), serta tesis akhir. Oleh itu, pengurus "memompa" idea-idea baru atau keberkesanan projek-projek semasa sudah dalam latihan.
 • Kumpulan itu termasuk pengurus dengan pengalaman pengurusan. Ini memastikan pertukaran pengalaman yang berkesan dan perundingan dalam kumpulan.
 • Latihan ini termasuk modul asing antarabangsa EMBA Global di Itali, Amerika Syarikat, Brazil, Afrika Selatan, China, Great Britain atau India, yang membolehkan untuk memperluaskan pertukaran pengalaman, pengetahuan dan hubungan peribadi.
 • Program ini mempunyai akreditasi antarabangsa AMBA, yang bercakap mengenai pematuhan antarabangsa kandungan program.
 • Pasukan guru berpengalaman dengan pengalaman perundingan dan amalan pengajaran mengenai program eksekutif.

Semasa latihan, para pengurus menstabilkan pengetahuan yang diperlukan untuk mempersiapkan dan membuat keputusan, dan mengembangkan kemahiran pengurusan. Program ini menyediakan pendekatan konseptual untuk pengurusan syarikat yang berkesan. Menguasai kaedah pengurusan strategik dan korporat membolehkan pengurus untuk menyusun sistem pengurusan yang berkesan, melaksanakan perubahan struktur dalam syarikat, mengutamakan dasar pelaburan, meningkatkan bahagian pasaran, mengambil kedudukan utama dan meningkatkan peningkatan potensi dan nilai perusahaan.

Kepada siapa yang dimaksudkan

Program MBA Eksekutif ini bertujuan untuk pengurus kanan dan pemilik perniagaan, serta kepala unit fungsional yang secara langsung bawahan kepada pengurus dan berpartisipasi dalam pembangunan strategik perusahaan. Latihan untuk pengurus melibatkan pertukaran pengalaman pada skema "pendengar - guru-pengamal - pendengar."

Kandungan program MBA Eksekutif

Kurikulum program ini dikemas kini mengikut permintaan perniagaan baru, serta mengambil kira kehendak para pelajar. Sebagai tambahan kepada projek akhir, 3 (tiga) projek praktikal dimasukkan:

 • Pembangunan mampan syarikat (projek kumpulan dalam penyatuan blok disiplin ke atas pengurusan strategik),
 • Kami memulakan baru (mencipta produk baru, membangunkan pasaran baru - projek kumpulan dalam mendapatkan disiplin pemasaran),
 • Menjual dan membeli perniagaan (projek kumpulan dalam kewangan).

Selama 18 bulan pelajar akan lulus disiplin ilmu ekonomi, pengurusan strategik, pengurusan kewangan, pemasaran, pengurusan HR, keseimbangan tujuan personal dan korporat, pengurusan perubahan, dan sebagainya.

Tempoh dan format latihan

Pelajar program MBA Eksekutif dalam kajian Institut MIRBIS selama 18 bulan. Format latihan - sebulan sekali (Thurs - Sun), 2 kali sebulan (Sat - Sun).

Selepas latihan:

 • Diploma sampel yang ditubuhkan untuk latihan semula profesional dengan tugasan kelayakan "Sarjana Pentadbiran Perniagaan - Eksekutif MBA" Strategik dan Pengurusan Korporat ".
 • Sijil sah yang mengesahkan akreditasi antarabangsa program Persatuan MBA (AMBA)
 • Sijil antarabangsa konsortium EMBA (selepas lulus modul latihan).
 • Tambahan Diploma Eropah (pilihan, pilihan)
This school offers programs in:
 • Russian


Tarikh Akhir Kemaskini July 3, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Contact school
Duration
Tempoh
Sambilan
Price
Harga
1,070,000 RUB
Locations
Rusia - Moscow, Moskva
Tarikh mula : Contact school
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Contact school
Rusia - Moscow, Moskva
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat