Read the Official Description

MBA Eksekutif adalah program untuk pemilik dan pengurus atas syarikat-syarikat yang berminat untuk pertumbuhan profesional mereka sendiri, bagi mereka yang sudah menjalankan syarikat itu, tetapi ingin melakukannya pada tahap baru yang kualitatif.

Sejak September 2001, Бизнес-школа ИПМ telah melaksanakan program MBA Eksekutif di University of Kozminsky (Warsaw, Poland). Kozminsky University adalah satu-satunya sekolah perniagaan di Poland dengan ketiga-tiga akreditasi antarabangsa berprestij: EQUIS, AMBA, AACSB.

Pada tahun 2015, Kozminsky University memasuki penarafan Financial Times mengenai sekolah perniagaan terbaik di Eropah. Dan program MBA Eksekutif memasuki 100 teratas dalam ranking dunia program MBA Eksekutif. Menurut kajian terkini mengenai 500 syarikat Poland terbesar yang dikendalikan oleh majalah WPROST, Kozminsky University disenaraikan oleh majikan sebagai universiti swasta terbaik di Poland. Juga dalam penarafan majalah pendidikan Perspektywy, Kozminsky University mengambil tempat pertama di kalangan universiti Poland swasta pada tahun 2014.

Objektif program MBA Eksekutif

 • Untuk mengkaji dan menguasai model pengurusan moden dan konsep menjalankan perniagaan;
 • Untuk memotivasi pengalaman praktikal peserta dalam penggunaan dan pelaksanaan keputusan pengurusan di peringkat strategik pengurusan syarikat;
 • Memberi peserta dengan pengetahuan yang komprehensif yang memenuhi keperluan masa dan piawaian antarabangsa, untuk mengembangkan perniagaan mereka dan syarikat pada tahap baru yang kualitatif;
 • Untuk menyediakan peserta dengan alat dan teknologi untuk memperkenalkan pengetahuan yang diperoleh ke dalam amalan yang sudah ada dalam proses pembelajaran pada program ini;
 • Untuk memberi inspirasi kepada para peserta dan memberikan dorongan kualitatif untuk pembangunan selanjutnya mengenai kecekapan kepimpinan, pemikiran strategik, pertumbuhan profesional dan peribadi.

Kelebihan program MBA Eksekutif Sekolah Perniagaan IPM

 • Diploma Eropah Kozminsky University, yang menerima akreditasi dunia yang paling berprestij dalam bidang pendidikan perniagaan antarabangsa;
 • Pemilihan komposisi kumpulan yang berhati-hati untuk mencapai kesan sinergi dalam proses pembelajaran dan memperluaskan rangkaian kenalan perniagaan yang berguna bagi para peserta;
 • Modul latihan di Universiti Kozminsky (Warsaw, Poland);
 • Pasukan guru antarabangsa;
 • Reputasi yang baik dan pengiktirafan antarabangsa terhadap kualiti pendidikan di Sekolah Perniagaan IPM, yang disahkan oleh akreditasi IQA (Akreditasi Kualiti Antarabangsa).

Proses pendidikan

Tempoh latihan ialah 1.5 tahun

Program MBA Eksekutif terdiri daripada 28 kursus, seminar khas, serta latihan keberkesanan peribadi.

Latihan ini dijalankan di Rusia oleh guru-guru Belarusia dan asing. Melaksanakan peperiksaan dan peperiksaan, pelaksanaan projek individu dan kumpulan dijalankan secara lisan dan bertulis. Senarai kesusasteraan yang diperlukan ditawarkan kepada para pendengar, dan perpustakaan Sekolah Perniagaan IPM dan perpustakaan elektronik yang terletak dalam sistem pembelajaran jarak jauh (SDS) boleh didapati.

Program ini menggunakan teknik moden dan bentuk latihan: kajian kes, permainan perniagaan, simulasi perniagaan, perbincangan, perbincangan kumpulan, persembahan, latihan, tugasan praktikal mengenai bahan syarikat pelatih.

Latihan ini dibina atas prinsip pendekatan holistik (mencari strategi dan prinsip pengurusan syarikat yang bersaing) melalui analisis setiap komponen ke tahap kecekapan baru dalam pembentukan strategi dan membina sebuah syarikat.

Format

 • Petang: Khamis, Jumaat dari pukul 18.00 hingga 21.15 dua Sabtu setiap bulan dari 10.00 hingga 17.30 (dalam kursus dengan penyertaan kelas guru asing boleh dilakukan pada hari Jumaat dan / atau Ahad dari 10.00 hingga 17.30)
 • Waktu siang: Khamis, Jumaat, Sabtu, Ahad sebulan sekali dari pukul 10.00 hingga 17.30 (dalam kes yang jarang berlaku - dua kali sebulan)

Ulasan graduan kami

"Pada pendapat saya, MBA adalah langkah besar, penting dan perlu dalam tahap pengetahuan dan kompetensi yang diperoleh. Tanpa itu, sukar untuk melompat ke langkah lain. Hasil yang paling penting dalam latihan MBA saya adalah untuk mendapatkan pelbagai alat, idea dan peluang, dengan asasnya anda sendiri boleh mengembangkan dan mengubah strategi dan peraturan menjalankan perniagaan. "

Valery Papakul, peguam, rakan kongsi firma undang-undang "Stepanovski, Papakul & Partners", EMBA-11

"Selepas latihan, perkara utama adalah menjimatkan tenaga dan masa. tidak lagi mengganggu pengurusan pelbagai keraguan. Kerana dua faktor: yang pertama - ini adalah pengetahuan sebenar, yang kedua - keyakinan terhadap kebolehan mereka. "

Sergey Metto, Ketua Pengarah POOO "Onega", EMBA-1

"MBA adalah kesedaran bahawa setiap orang adalah pencipta dirinya, kerjaya dan kehidupannya. Saya sentiasa membina karier dan kehidupan saya melalui latihan. Dan langkah tertinggi ialah MBA. Latihan MBA untuk saya adalah kesedaran tentang kebolehan saya, perkembangan kemahiran kepimpinan, penetapan matlamat yang paling penting dan memahami cara untuk mencapainya. "

Marina Kiriy, Pengarah Urusan, NA'SVYAZI, EMBA-23

"MBA Eksekutif dalam IPM bertenaga, anda berasa seperti Duracell - bersedia untuk belajar, bekerja, berkembang. Selepas program ini datang pemahaman bahawa segala-galanya baru sahaja bermula, yang paling menarik belum datang. Dan perniagaan berubah menjadi bahan baru, dan anda mula mengukirnya, sebagai tuan, sebagai tuan perniagaan. Ia menjadi jelas apa yang anda perlukan untuk "menarik" dan di mana untuk melihat reaksi itu. "

Sergey Vainilovich, pengarah urusan, pemilik bersama 21vek.by, EMBA-22

"Sangat penting untuk mengkaji dengan tepat di mana anda akan bekerja selepas itu. Latihan secara tidak langsung untuk MBA membantu mengembangkan bulatan komunikasi dengan diri sendiri. Dan jangan lupa bahawa selepas menamatkan pengajian dari MBA Eksekutif di IPM, anda secara automatik menjadi ahli alumni kelab tertutup Alumni Club EMBA ".

Sergey Klentsov, pengarah urusan Cafe Netto, EMBA-15Pengajaran untuk program ini hanya tersedia dalam bahasa Inggeris.

Program taught in:
Russian
Last updated June 13, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Okt. 2019
Duration
Sambilan
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date