MBA Eksekutif Utama Di Munich

Access MBA

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

MBA Eksekutif Utama Di Munich

Access MBA

Premier EMBA Tour adalah satu siri acara mengumpul Global Executive MBA program baru-baru ini menduduki ranking di seluruh dunia 30 oleh Financial Times. Misi Perdana EMBA adalah untuk mendidik dan membentangkan manfaat dari MBA Eksekutif sambil membimbing eksekutif bisnis ke arah perkembangan profesional.

Sertai kami untuk mendengar daripada jurulatih kerjaya profesional, alumni EMBA tempatan dan Pengarah Kemasukan satu sama lain untuk mengetahui bagaimana MBA Eksekutif dapat membantu mencapai kemuncak kerjaya anda.

Setiap peserta acara menerima kelebihan eksklusif seperti maklum balas peribadi mengenai pencalonan mereka dari Pengarah Perniagaan Pengikut sekolah, perkhidmatan pembangunan kerjaya, dan akses kepada rangkaian Premier EMBA Club.

Penentuan istimewa dari acara PREMIER EMBA menyediakan suasana yang unik untuk rangkaian, berkongsi dan belajar tentang kelebihan GEMBA.

Program MBA Eksekutif telah dibangunkan untuk memenuhi keperluan pengurus kanan dan eksekutif, yang membolehkan para peserta mendapatkan ijazah MBA sambil terus bekerja sepenuh masa. Ia direka untuk para pengurus dengan pengalaman kerja yang penting, yang membolehkan pelajar belajar dari satu sama lain (peer learning) serta dari fakulti pengajaran. Program MBA Eksekutif biasanya meletakkan penekanan pada kepimpinan dan strategi, dengan itu menyediakan pelajar untuk mengambil kedudukan pengurusan umum peringkat senior atau mungkin untuk menjalankan perniagaan mereka sendiri.

Program MBA Eksekutif Global (GEMBA) membolehkan pengurus dan eksekutif kanan memimpin perniagaan dan menangani perkara sosial dan ekonomi pada skala global. Kepelbagaian budaya dan aspirasi kepimpinan visioner peserta GEMBA mencerminkan matlamat program ini. Pengalaman pembelajaran berlaku di luar kampus dengan modul residensi di seluruh benua. Program GEMBA membekalkan peserta dengan pengetahuan, kemahiran, dan perspektif yang diperlukan untuk mengurus dan memimpin dengan berkesan dalam dunia yang saling berkaitan sekarang.

Salah satu manfaat utama MBA Eksekutif dan program MBA Eksekutif Global adalah akses kepada rangkaian alumni yang tiada tandingan. Rakan sekelas dari seluruh dunia menjadi rangkaian penasihat, pelabur, rakan niaga, majikan, dan kawan yang dipercayai sepanjang hayat.

 • Tarikh: 19 Februari
 • Tempat: tiada tempat lagi - akan diumumkan dalam beberapa hari
 • Masa acara:
  • 6:00 PM - 6:30 petang "Pengalaman EMBA dan ROI" - Perbincangan panel yang memaparkan alumni EMBA
  • 6:30 petang - 8:00 Sesi Rangkaian yang berterusan dengan Alumni
  • 6:45 PM - 10:00 PM Mesyuarat Satu-ke-Satu selama 20 minit dengan calon EMBA
 • Sekolah: IESE Global Executive MBA, IMD, ESADE - Georgetown, Chicago Booth
This school offers programs in:
 • English


Tarikh Akhir Kemaskini February 9, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Feb. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Jerman - Munich, Bavaria
Tarikh mula : Feb. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Feb. 2019
Jerman - Munich, Bavaria
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat