MBA Eksekutif - Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Umum

9 lokasi tersedia

Penerangan Program

115799_instagramsquaresUIBS-generallaunch2.jpg

Belajar untuk menentukan matlamat perniagaan dengan program MBA Eksekutif kami

Program Pengajian Fleksibel

Program pembelajaran fleksibel kami adalah berdasarkan kepada model pendidikan tinggi Amerika , yang membolehkan pelajar memilih kursus berdasarkan keperluan kursus, kajian terdahulu, minat semasa dan cita-cita masa depan .

115691_UIBS_index_mba_top_rankings_qs_2019.jpg

United International Business Schools ( UIBS )

Didedikasikan sejak tahun 2002 untuk pendidikan silang budaya dengan perspektif global, United International Business Schools ( UIBS ) adalah institusi pendidikan swasta yang bebas dengan kampus di Eropah dan Asia. UIBS menawarkan kajian perniagaan dan pengurusan yang fleksibel di peringkat Sarjana (Sarjana / BBA) dan (Post) Graduan ( Sarjana / MBA dan Doktor / DBA ) yang membawa kepada peringkat swasta (pengiktirafan program) ijazah yang diiktiraf dalam kerjasama dengan rakan akademik kami.

115692_UIBS_index_private_degrees.jpg

Profesor Berpengalaman Profesional

Profesor yang berkelayakan dan berpengalaman profesional menghubungkan teori dan amalan dengan membawa kajian kes kontemporari ke dalam kelas, menyediakan pelajar menjadi pemimpin global masa depan.

115700_instagramsquaresUIBS-courseproject-Copy2.jpg

Kaedah Pengajaran Interaktif

Saiz kelas kecil dengan sehingga 30 pelajar membolehkan profesor menggunakan kaedah pengajaran interaktif, dengan itu meningkatkan interaksi kumpulan, meningkatkan dinamik kumpulan dan membina hubungan jangka panjang di kalangan pelajar.

Komuniti benar-benar Global

Komuniti pelajar, fakulti dan kakitangan kami yang benar-benar global , terdiri daripada lebih daripada 85 kerakyatan yang berbeza dari seluruh dunia, dengan pelajar menunjukkan penghargaan yang tinggi untuk kepelbagaian budaya dan inisiatif keusahawanan.

Perpindahan Antara Kampus

Pelajar boleh memindahkan antara kampus setiap suku tahun dengan keserasian program terjamin . Kalendar akademik berasaskan suku kami membolehkan pengalaman belajar luar negara berterusan di seluruh Eropah dan Asia .

115701_instagramsquaresUIBS-studyinZurich-Copy2.jpg

Tarikh Permulaan Pelbagai

Pelajar boleh memilih antara beberapa tarikh permulaan pada musim gugur, musim sejuk, musim bunga dan sumer setiap tahun akademik. Reka bentuk kursus dan struktur kursus modular kami membolehkan perancangan pendidikan yang lebih baik .

115696_UIBS_index_starting_dates.jpg

Keperluan kemasukan

Untuk memohon, pelajar boleh mengisi borang permohonan dalam talian kami @ apply.crossculturaleducation.org.

Untuk melengkapkan permohonan anda, sila serahkan dokumen berikut:

Borang permohonan
Bayaran permohonan
Curriculum Vitae
Salin pasport atau kad pengenalan anda yang sah
Salinan semua ijazah, diploma, sijil dan transkrip yang berkaitan
Surat motivasi yang menyatakan objektif kerjaya anda dan jangkaan program
Gambar bersaiz pasport

115690_UIBS_index_mba_top_rankings.jpg

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Dedicated since 2002 to cross-cultural education with a global perspective, United International Business Schools (UIBS) is an independent private education institution with campuses in Europe and Asi ... Baca lebih lanjut

Dedicated since 2002 to cross-cultural education with a global perspective, United International Business Schools (UIBS) is an independent private education institution with campuses in Europe and Asia. UIBS offers flexible business and management studies at the Undergraduate (Bachelor/BBA) and (Post)Graduate (Master/MBA and Doctor/DBA) level leading to private (programmatically-accredited) degrees, and to American regionally-accredited and European state-recognized degrees in cooperation with our academic partners. "the inspiring excellence of a private college, the stimulating advantage of a small-scale environment" Baca Ringkas
Zürich , Antwerp , Barcelona , Brussels , Madrid , Tokyo , Amsterdam , Milan , Geneva + 8 Lagi Kurang