Baca keterangan rasmi

Bagi pemimpin yang bergerak, teruskan kerjaya anda di RSM.

Membina masa depan anda memerlukan lebih banyak daripada kata kunci dan kad perniagaan. Sebagai seorang eksekutif yang semakin meningkat, anda tahu apa yang kami maksudkan. Kejayaan mengambil idea besar dan kepimpinan yang cerah. Ia memerlukan perhatian kritikal dengan tumpuan untuk membuat keputusan yang mampan yang mencipta nilai sepanjang jangka panjang. Ia memerlukan rangkaian tenaga profesional yang siap bergerak - dan bersemangat untuk membantu anda membuat anda. Ini adalah semua nilai Belanda yang dihormati masa yang telah membina kerjaya yang terang di seluruh dunia selama berabad-abad. Dan di RSM, anda akan memperolehi secara langsung dari pemikiran berharga seperti ini - ia dimasukkan ke dalam setiap aspek MBA Eksekutif paruh waktu kami, yang diajar dalam bahasa Inggeris, bahasa perniagaan antarabangsa. Ketahui bagaimana penerapan nilai-nilai Belanda kepada pendidikan perniagaan antarabangsa di Eropah akan mengembangkan pengaruh anda dan mendorong kerjaya anda lebih jauh daripada yang anda fikirkan mungkin. Inilah yang akan anda temui di Sekolah Pengurusan Rotterdam, Universiti Erasmus.

Program Sekilas

Siapa program ini dimaksudkan? Individu yang berpotensi, berpengalaman, pertengahan kerjaya dengan keinginan untuk menggabungkan kerja dan belajar untuk meningkatkan peluang pengurusan mereka. Biasanya, pengurus dengan latar belakang antarabangsa, ijazah Sarjana Muda (atau setaraf) dan sekurang-kurangnya empat tahun pengalaman profesional pascasarjana serta arahan bahasa Inggeris yang baik. Apa keperluan yang dilaksanakan oleh peserta program? Peluang untuk terus membangunkan kemahiran pengurusan dalam persekitaran yang profesional dan mencabar bersama-sama dengan individu yang berfikiran sedar serta meningkatkan kemahiran kepimpinan mereka dan membangunkan rangkaian antarabangsa sebagai persediaan untuk peranan pengurusan kanan. Apakah peserta keluar dari program ini?

  • Ijazah MBA dari salah satu sekolah perniagaan terkemuka di Eropah;
  • Satu program yang menggabungkan penglibatan dengan kemudahan, dan kemungkinan segera mengaplikasikan dan menyebarkan ilmu perniagaan dan kemahiran baru yang diperoleh;
  • Kemahiran kepimpinan profesional yang dibina sepanjang program;
  • Program pengurusan yang berakar umbi dalam kemapanan dan inovasi menyediakan asas bagi pembangunan perniagaan dan kepimpinan komuniti yang berterusan.
Program diajar dalam:
English
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Rotterdam School of Management | Erasmus University »

Tarikh Akhir Kemaskini May 13, 2018
This course is Campus based
Start Date
Jan. 2020
Jan. 2021
Duration
22 
Sambilan
Price
53,000 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Jan. 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan. 2021
Tarikh tutup permohonan

Jan. 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jan. 2021

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date