MBA Eksekutif (Warwick)

Umum

Baca selanjutnya tentang program ini di laman web institusi

Penerangan Program

MBA Eksekutif

Kedudukan ke-6 di dunia dan 1 di UK oleh Economist / WhichMBA? Kedudukan MBA Eksekutif 2020, MBA Eksekutif kami akan memberi anda kemahiran kepimpinan strategik yang anda perlukan untuk memberi kesan segera. Selama masa anda bersama kami dan seterusnya, kami akan menyokong dan memotivasi anda, serta mendorong, mengkritik dan mencabar anda untuk membawa Pembuat Perubahan dalaman anda.

Jadi, jika anda teruja untuk meneroka gambar yang lebih besar, jika anda sudah bersedia untuk memperluaskan rangkaian anda, jika anda ingin alat untuk mengubah langkah seterusnya dalam kerjayanya, maka MBA Eksekutif kami boleh menjadi apa yang anda cari.

MBA Eksekutif yang berpangkat tinggi
MBA Eksekutif Warwick berada di kedudukan ke-10 di dunia dan ke-2 di UK *. Reputasi kami dibina berdasarkan keseimbangan yang sihat antara teori dan praktik, dan budaya yang mencabar andaian melampaui kelas dan mempercayai perniagaan sebagai kekuatan untuk kebaikan. Kami juga berbangga menjadi sekolah perniagaan Inggeris pertama yang mendapat pengiktirafan tiga kali ganda dan menerima Anugerah Athena SWAN Silver untuk meningkatkan kesaksamaan gender.

Perspektif pelbagai
Anda akan menyertai peserta Eksekutif MBA lain yang datang dari pelbagai negara dan latar belakang, memberikan peluang kepada anda untuk berkongsi suara baru, pandangan baru dan idea baru. Serta rakan-rakan anda, anda juga akan bertemu pelajar-pelajar dari seluruh dunia dan mengkaji organisasi global. Anda akan menjalankan satu modul luar negara yang dihantar oleh salah satu institusi rakan kongsi kami atau oleh WBS .

Pakar akademik yang terkemuka dan Profesor Amalan
Anda akan diilhami dan belajar dari beberapa ahli akademik terkemuka di dunia bersama dengan orang-orang perniagaan kanan yang menyertai kami sebagai Profesor Amalan. Anda akan membangunkan minda yang ingin tahu dan keusahawanan yang membolehkan anda membuat sumbangan positif kepada organisasi anda terima kasih kepada penyelidikan transformatif fakulti kami yang menyokong pengajaran kami.

Kemahiran perniagaan dan kepimpinan anda boleh digunakan dengan serta-merta
Kami akan menyokong anda dalam membuka potensi penuh anda dengan menyediakan pembangunan kepimpinan intensif sepanjang program; membolehkan anda mengambil idea, teori dan penyelesaian yang anda pelajari di dalam kelas terus ke tempat kerja anda, supaya sama ada ia memperbaiki sesuatu yang sudah wujud atau memulakan sesuatu yang baru, anda boleh membuat kesan positif serta-merta.

Menjadikan MBA anda untuk mencapai aspirasi kerjaya anda
Dengan pelbagai pilihan tatap muka, serta pilihan pembelajaran jarak jauh untuk dipilih, anda boleh memfokuskan MBA anda pada bidang minat yang khusus. Anda juga mempunyai peluang untuk mengkhususkan MBA anda dalam Penjagaan Kesihatan, Kewangan, Keusahawanan atau Kepimpinan Strategik.

Untuk maklumat kursus up-to-date dan yuran tuisyen, sila lawati www. WBS .ac.uk.

* Kedudukan di Economist / WhichMBA? 2018 Peringkat MBA Eksekutif

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing busines ... Baca lebih lanjut

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing business as a power for good. Baca Ringkas
Coventry , London + 1 Lagi Kurang

Akreditasi