MBA Eksekutif (London)

Umum

Baca selanjutnya tentang program ini di laman web institusi

Penerangan Program

Bacalah MBA Eksekutif anda di The Shard di London separuh masa selama dua tahun.

Kedudukan ke-6 di dunia dan peringkat pertama di UK *, MBA Eksekutif Warwick akan memberi anda kemahiran kepimpinan strategik yang anda perlukan untuk memberi kesan segera.

Pengajaran dan penyelidikan yang terkenal di dunia kami digabungkan dengan budaya inovatif kami dan kepimpinan dan sokongan pembangunan yang komprehensif akan memberikan anda kemahiran, kebolehan dan visi yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan anda sendiri, pantas ke C-suite, atau mengubah karier anda dengan mentakrifkan semula langkah seterusnya anda.

Belajar di London, ibukota kewangan dunia

Dengan membawa MBA Eksekutif Warwick ke The Shard, kami telah mencipta program intensif dan menuntut dua tahun di ibu negara yang membolehkan anda memanfaatkan sepenuhnya ahli akademi berprestij kami dan berhubung dengan komuniti WBS lebih luas. The Shard terletak bersebelahan dengan London Bridge sehingga mendapat kami dari mana saja di London tidak dapat lebih mudah.

Pilihan belajar siang atau malam

Anda boleh memilih antara belajar MBA Eksekutif (London) dalam format siang hari, dengan modul yang diperlukan biasanya diajar pada hari Jumaat dan Sabtu setiap minggu antara bulan September dan Julai, atau format malam, di mana setiap modul yang diperlukan biasanya diajarkan lebih dari dua malam dalam tempoh empat minggu antara September dan Julai.

Kemahiran dan alat untuk memandu organisasi anda

Mengambil idea baru terus dari kelas ke dalam kerja sehari-hari anda, dan menunjukkan kemahiran baru anda ketika mereka berkembang. Anda akan terlibat dalam sesi interaktif yang diketuai oleh profesor anda, membolehkan anda membincangkan konsep dan teori dengan rakan-rakan anda dari latar belakang dan budaya perniagaan yang berbeza, dan bersama-sama anda akan mencari cara baru dan berkesan untuk menerapkannya ke senario tempat kerja yang sebenar.

Kohort berasaskan tempatan - rangkaian anda untuk kehidupan

Majoriti peserta kami didasarkan di dalam dan di sekitar bandar London menyediakan peluang untuk bertemu, belajar bersama dan membincangkan kerja kumpulan di luar jam pengajaran yang dijadualkan. Masa hubungan tambahan ini dengan rakan-rakan berbakat anda akan memaksimumkan pengalaman pembelajaran anda, membantu menguatkan hubungan anda dan meluaskan rangkaian profesional anda.

Program yang ditubuhkan di London

The Warwick Executive MBA adalah program yang mapan yang telah disampaikan selama bertahun-tahun. Ini telah memungkinkan kita untuk menyesuaikan program lebih masa untuk memastikan hanya topik yang paling terkini dan relevan yang diajarkan. Dengan membawa Warwick Executive MBA ke The Shard, kami telah membuat program dua tahun yang intensif dan menuntut yang membolehkan anda memanfaatkan sepenuhnya akademik berprestij kami dan berhubung dengan komuniti WBS lebih luas.

Untuk maklumat kursus up-to-date dan yuran tuisyen, sila lawati www. WBS .ac.uk

* Peringkat di The Economist / WhichMBA? Kedudukan MBA Eksekutif 2020.

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing busines ... Baca lebih lanjut

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing business as a power for good. Baca Ringkas
Coventry , London + 1 Lagi Kurang

Akreditasi