Mengapa kajian MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) di Universiti Middlesex?

Ini sangat profesional kursus MBA menggabungkan berlainan antarabangsa dengan penekanan kepada inovasi dan pembelajaran melalui pengalaman. Anda akan mengembangkan kemahiran anda melalui satu siri bengkel dan interaksi dengan perunding dan penceramah profesional industri. Anda akan meningkatkan perniagaan dan pengalaman pengurusan dan kemahiran kepimpinan anda sebelum ini yang hanya berurusan dengan isu-isu menggunakan pemikiran strategik untuk memastikan amalan yang berkesan seperti yang anda belajar dalam masa sebenar.

Anda akan mengambil bahagian dalam lawatan sambil antarabangsa (kos sudah termasuk dalam yuran) di mana mahasiswa sebelum ini melawat Cape Town, Milan, Paris, Barcelona dan Hong Kong. Sebagai MBA ini projek berasaskan, anda akan menyiapkan projek, dan bukannya disertasi, yang akan memberi tumpuan di sekitar rancangan perniagaan atau pasaran cadangan produk / baru dan boleh dijalankan melalui syarikat yang sebenar. Ini kerja projek akan meningkatkan kemahiran keusahawanan anda atau keupayaan untuk bertindak sebagai perunding untuk anda sendiri, atau organisasi lain. Sorotan Kursus:

  • Kita kedudukan di kalangan global bahagian 200 MBA.

  • Anda akan mendapat keahlian terjamin daripada CMI kepada kejayaan menyiapkan kursus.

  • Kami menawarkan sesi tambahan pada kerjaya dan pembangunan peribadi yang terdiri daripada persembahan, rundingan latihan dan rangkaian kemahiran.

  • Sekolah Perniagaan kami menawarkan pengalaman yang tidak ternilai melalui bengkel simulasi perniagaan.

  • Lawatan sambil kediaman kami (destinasi sebelum ini termasuk Cape Town, Milan, Paris, Barcelona dan Hong Kong) menawarkan pengalaman pembelajaran praktikal dan antarabangsa.

  • Sebagai seorang pelajar kursus ini, anda akan menerima buku teks elektronik percuma bagi setiap modul.
Program diajar dalam:
  • English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Middlesex University London »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
1 - 2 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
16,000 GBP
merangkumi transplant organ Antarabangsa: £ 16,000
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date