MBA | Pengurusan am

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Ia merupakan program perundingan dan pendidikan maju bagi mereka yang memerlukan kemahiran pengurusan moden dan tidak berpuas hati dengan pengetahuan asas yang diberikan oleh kebanyakan sekolah perniagaan akademik. Kerana pengkhususan Pengurusan, pelajar menerima kursus lengkap mengenai pengurusan korporat . 90 ECTS.

Kepakaran EMAS yang luar biasa dalam Strategi Perniagaan dan Pengurusan Strategik menjamin kecemerlangan siswazah EMAS dan keunggulan profesional mereka terhadap graduan sekolah tanpa pengetahuan yang mencukupi dalam bidang perniagaan moden ini.

Pengetahuan mendalam dan gelar MBA berprestij yang diberikan oleh Sekolah Perniagaan EMAS menjamin kerjaya dan pertumbuhan pendapatan anda. Ini pilihan terbaik untuk pengurus muda.

PELAJARI LEBIH LANJUT UNTUK MENGGUNAKAN PROGRAM DI SINI.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries.

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries. Baca Ringkas
Moscow , Nizhny Novgorod , Rusia dalam talian , Kyiv , Minsk , Almaty + 5 Lagi Kurang